A kisfiam 14 hónapos és már majdnem 3 hónapja 8100 g-on stagnál a súlya, a hossza is csak 2cm-el novekedett 70 cm-ről 72-re. Van más is így? Lehet, hogy gond van?
Szia!
Az én kisfiam is 14 hónapos, ő is vékony. Most nem tudom pontosan a súlyát, de 1 évesen volt 8300 gramm, és 73 cm.
Nekünk van egy 6 éves lányunk is, ő is ilyen vékony még mindíg.
Sokat mozog a kisfiad? Mert az enyém egész nap meg nem áll! 10 hónapos korától megy egyedül, egész nap futkos, csak akkor van nyugton, mikor alszik. A tiéd is ilyen mozgékony? Mert én arra gondolok az enyém azért ilyen vékonyka, mert lemozogja. A másik oka lehet, hogy nálunk mi szülők is vékonyak vagyunk, és kiskoromban én is alig ettem. A férjem a mai napig vékony, és nagyon válogatós.
Lehet, hogy nálatok is ez lehet az ok, a gének a "hibásak".
Nem írtad, hogy jó étvágya van a kisfiadnak, vagy sem?
Mert szerintem, ha szépen eszik, jó kedvű, egészséges, akkor nem lehet nagy baja. Ha pedig nagyon nincs étvágya, akkor kérdezd meg a gyerek orvost milyen étvágyjavítót adhatsz neki.
Minden jót nektek!
Az en fiam hat honapos, 9 kg, 74 cm. Semmi baj a sulyaval, meg ha 5 honaposan 8 kilo is volt. Atlagon feluli, de nem baj amiert nagyobb mint a korabeli babak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!