Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik ilyen babakocsi? aminek:

Létezik ilyen babakocsi? aminek:

Figyelt kérdés

-3in1-ben multifunkciós

-könnyű, de stabil alumínium váza van(kicsire összecsukható)

-óriási felfújható, bolygósítható kerekei

-mindkét irányból minden cuccot fel lehet rakni

-a mózese merev és nagy, autóba beköthető

-a hordozó vízszintesbe dönthető, menet iránnyal háttal beköthető

-mindent lehet téliesíteni/nyáriasítani

-tolókar magassága szabályozható

-mosható huzatok

-max. 100 ezerbe kerüljön

2011. jún. 12. 17:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem.

óriási felfújható kerékkel nem találsz kicsire összecsukható könnyű babakocsit.

A legtöbbnek a mózesét egy bekötő-szettel be lehet kötni, de ezt nem igazán ajánlják, mert a mózesek töréstesztje elég ratyi...

A hordozókat csak menetiránynak háttal lehet bekötni, nem ismerek vízszintesig dönthető fajtát, de a simába is bele lehet tenni a babát, de max. fél órára. Hosszú út esetén 3/4 óránként meg kell állni, kicsit kivenni a gyerkőcöt, aztán lehet tovább menni.

A huzata szinte mindegyiknek mosható.

2011. jún. 12. 18:04
 2/17 A kérdező kommentje:

Értem. A Besafe izi sleep totál vízszintsre dönthető, de horibilis az ára.

És szerinted, ha olyan kocsit veszünk, aminek van hordozója, ugye ebbe raknánk nem túl hosszú időre, akkor indokolt a merev mózes, vagy az mire jó, minek?

2011. jún. 12. 18:31
 3/17 anonim ***** válasza:

Nagyon picire nem csukható össze, de befér a csomagtartóba.

Nem könnyű annyira, de olyat, ami ennyi minden tud, nagy kerekei vannak, stb., abból nem is lesz könnyű szerintem.

És egyedül közlekedni szerintem könnyű babakocsival sem lehet, csak ha segítenek, a könnyű mondjuk 7kg, de az, plusz a baba, már bőven 10kg feletti, amit nem hiszem, hogy pikk-pakk lehet emelgetni, plusz benne a cuccok, plusz ki se essen a baba, meg semmi...

Raf Pol Twist/Fenix ezek viszont a többinek szerintem megfelelnek, nekünk King van, nem bolygós, de a tapasztalatom az, h a bolygósság csak gondot okoz, tuti nem arra megy, amerre szeretnéd.

Autóban meg csak a beköthető hordozó a szállító, másban nem lehet.

Pelikán Bababoltban sokféle RafPol van, keress rá.

2011. jún. 12. 18:47
 4/17 anonim ***** válasza:
40-60 közötti ára van
2011. jún. 12. 18:48
 5/17 A kérdező kommentje:
De azt mondta vki, hogy rossz minőségű.
2011. jún. 12. 19:19
 6/17 anonim ***** válasza:
RafPol-t ne!! Nehéz, vacak, gagyi
2011. jún. 12. 19:53
 7/17 anonim ***** válasza:

Coletto austin a3

[link]

egyetlen bibi,hogy nem dönthető a hordi,de az csakis a besafe,ami dönthető:(

2011. jún. 12. 20:22
 8/17 anonim ***** válasza:
jane Slalom Reverse. Egyetlen valami ami nem stimmel az az ár,de szerintem használtan megpróbálhatod százasért.
2011. jún. 12. 20:37
 9/17 anonim ***** válasza:

Mitől lenne gagyi a raf pol?

Mi jó ideje használjuk, és a nehézségén kívül semmi gagyit nem vettünk észre, sőt.

Azért olcsóbb, mert új márka.

2011. jún. 13. 11:40
 10/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A hordozóban az újszülött csak max. fél órát lehet 3 hónapos koráig, utána meg másfél órát, ezért ajánlott a mózes, mert ha babakocsiztok, és elalszik, akkor alhat akár 2-3 órát is, és ez kényelmesebb is neki és nem terheli a gerincét.

Én azt modnom, vegyetek egy használtat, mert újból nem találsz olyat, ami megfelel minden elvárásnak, és 100.000 latt van...

Mit szólnál ehhez? - mózes, hordozó, sportrész, váz, minden irányból mindent rá lehet tenni, tolókar állítható, huzatok moshatók, téliesíthető, nagy, felfújható kerekek, de nem bolygósítható....

[link]

Vagy itt egy hasonló, de ehhez nincs hordozó, de külön vehetsz hozzá:

[link]

Vagy egy ilyen - ennek nagy kerekei vannak, de 3 kerekű és a sportrészt csak emnetirénnyal megfelelően lehet rárakni- de ebbe végülis csak akkor teszed, ha már ül, és akkor sem valószínű, hogy téged akar nézni, hanem a világot....:

[link]

Én most csak a Peg Perego-kat néztem (nekünk is az van, nagyon szeretem, ezért merem ajánlani), de hasonló kocsi még pl. a Cam Cortina vagy a Jané Slalom, de azok is bőven 100 felett vannak, úgyhogy azt is csak használtan... :(

Ja, a Peregot mi is használtan vettük, és teljesen hibátlan, tökéletes. :)

2011. jún. 13. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!