Adtatok már az egy év feletti babának konzerves gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
őszibarackra gondoltam-ill a levére meginni higitva,mert a tejen jivül semmit nem iszik meg a fiam.tudom,h van benne tartósitó-de egy picivel talán megpróbálkoznék.2009. márc. 21. 13:21
1/6 anonim válasza:
a konzerves gyümölcsböl még én se eszek mert nem egéssséges inkább fagyasztot gyümölcsöt !
2/6 anonim válasza:
Szerintem ne adj neki konzervet. Cukros és tartósítószeres. Inkább friss gyümölcsöt turmixolj vagy préselj neki.
3/6 anonim válasza:
Hát lehet hogy nem szabadna,de mivel én sem találtam fagyasztott őszibarackot,ezért befőttet adtam a 8,5hónapos babámnak.A Plus-ban találtam olyat ami hőkezeléssel van tartósítva és kevés cukorral.Igaz hogy drága,500ft körül van egy üveggel de nincs benne semmi tartósítószer.Szerintem nyugodtan megpróbálhatod Te is.Nekünk nem lett semmi bajunk tőle.
4/6 anonim válasza:
Jelezném, hogy nemcsak a tartósítószer a "mumus", hanem a cukor is. Minek egy ekkora gyereknek cukor? Vegyél más friss vagy fagyasztott gyümölcsöt, őszibarackot pedig majd az idénykor.
5/6 anonim válasza:
Én már adtam. Túl nagy a cirkusz a cukor, meg az egyebek körül. Ha arra ügyeltél, hogy ne legyen tele tartósítószerrel, meg mesterséges vackokkal akkor nem lehet olyan egészségtelen az a konzerv. Nyilván nem állandóan ilyennel eteted, hanem kapja az idénygyümölcsöket, meg egyéb egészséges finomságokat. Azért mert cukrozott, még nem dől össze a világ. Bár egyesek szerint igen :-)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi lányok
én is próbálom a legjobbat neki adni-legalább most,mert majd az oviban aztán mit fog kapni,napi 300ft-ért...
de talán egy kicsitől nem lesz baja.megnézem a plus-ban,köszi
mindent azért nem lehet kikerülni-de azért mi is egészségesen próbálunk étkezni
2009. márc. 22. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!