Mikor váltottatok 2-es tápszerre? Maradtato az addig használt márkánál, milyet esztek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 08:13
1/2 anonim válasza:
Én is most szenvedek,eddig a Beba Ha Start Aktivot ette,de már nem nagyon eszi meg.6 hós lesz,hozzá van táplálva,gondoltam veszek valami izesitettet,hátha azt szivesebben enné legalább reggel.Tegnap néztem meg a neten,h.milyen fajták vannak,a Beba-nak van vaniliása 6 hóstól,és azt hiszem,Humana van még vaniliás és talán banános.Igazából én azért szeretnék váltani,mert a Start-ot nem eszi.
2/2 anonim válasza:
Maradtam Hippnél, hat és fél hónaposan, mert akkor fogyott el az 1-esből a készlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!