Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális ha egy kisbaba 1...

Normális ha egy kisbaba 1 hónap alatt 1 kg hizik?

Figyelt kérdés
az az igazság a védőnő és a doki azt mondták hogy vegyek visza az etetésből mert sokat hizik a baba de semmi baja a picimnek és megfogatam a tanácsot de az a baj ,hogy akkor nem lehet birni a babámal ki huztam az etetést 3 és félorára és 5 percet etettem hát azt kell hogy mondjam akislányom este 9 től hajnal 3-ig voltam fent vele megprobáltam mindent és nem volt jó semmi na majd rátettem a cicimre és evet és magátol elengette és elaludt...biztos hogy éhesvolt és mostmár ugy adom neki hogy 3 óránként 10-15 percet szopizik és minden ok csak hizik és most 3060 g mal született és most 6 hetesen 4000 g, akkor adjam akkor a cicit mikor kéri? vagy maradjak a rendes betartott időnél?
2009. márc. 21. 06:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én babám is havonta 1 kg hízott 3360 g-mal született most 7440g és majdnem 5 hónapos. Nem kövér. Szerintem annyit etesd amennyit Ő szeretne enni, ne a védőnőre hallgass ilyen téren. Majd úgyis kialakítja a saját evési ritmusát, egy idő után majd 3 óránként fog enni vagy lehet 4 is.Az én fiam 6 hetesen 5 kg volt úgyhogy, ne aggódj. :)
2009. márc. 21. 06:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne, haragudj, de szerintem a védőnőd és a dokid nem normális...! Az én kislányom is eleinte 300 g-ot hízott hetente és erre azt mondták, hogy csodáltos, szóval erről ennyit. Szép lassan vissza fog esni a hízása, az én babám például 8 hónaposan egész hónapban csak 10 dkg-t hízott. Most 14 hónapos és 10 kg, egyátalán nem kövér. Én mindig annyit adtam neki enni, amennyit igényelt és akkor, amikor kérte. Bízz az anyai ösztönödben!:o)
2009. márc. 21. 06:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Én anyatejes babám mégtöbbet hízot ennyi idősen, 1,5 kg-ot, de most négyhónapos és úgy vettem észre abba ,maradt a hízása inkább hoszra kezdet el nőni. Több mint hat kg.Egy idő után úgy is lelassúl a baba hízása. Egyébként nekem az orvos nem mondta 1. hónapba, hogy kevesbbet egyen, egy babának nem lehet megmondani, hogy egyen kevesebbet ha éhes. Egyszer mondta, hogy agyak kevesebbet, de akkor zölde volt a kija, de nem tudtam megfogadni mivel igényelte a sok tejcit. Nektek normális a kaki?
2009. márc. 21. 07:12
 4/7 anonim ***** válasza:
örülj neki h ilyen szépen fejlődik.ezen a dolgon én is átestem a babámmal, mert azt mondta a csecsemős nővér ismerősöm igenis be kell tartani a 3 órát.kislányom csak sírt....aztán úgy voltam vele majd tudja a babám h mikor és mennyit kell ennie.úgy is volt....amikor majd többet mozog nem fog ennyit gyarapodni...én kislányom 2350g volt és 1 évesen 12kg....
2009. márc. 21. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
ne hallgass senkire !!! etesd nyugodtan!!! nem fogod túletetni és túlhizlalni sem. Gondolom anyatejes, nem? Akkor meg nem kell aggódni. Fejlődjön csak szépen, mi nem rég múltunk 4 hónaposak és mindjárt 8 kg. Nem kövér csak hurkás. 3350-nel született. És az én dokim meg védőnőm szerint tökéletesen fejlődik.
2009. márc. 21. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van,szóvá tette a védőnéni. Vegyem el tőle a cicit?! Ne foglalkozz vele,adj neki annyit amennyit a baba kér.
2009. márc. 21. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első időben az Én kisfiam 1kg 20g is hízott és soha nem szólt érte sem a védőnő sem az orvos.Még a múlt hónapban akkor volt 4 hónapos akkor is pont egy kilót hízott.Most 5 hónapos és 8400g de szerintem most már lassan leáll ez a nagymértékű hízás.Ja és 3010g-l született és 2860g hoztuk haza.Szerintem igény szerint szoptass
2009. márc. 21. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!