A babam jol alvo volt, most 5hos lesz par nap hijan, egyszer kelt fel enni..most meg akar 4-5x is.. Mi az amit elrontottam?
A tarsasagot szereti a babad. Nincs semmi baja, csak azt szeretne ha mindig valaki szorakoztatja. Ha megtudod allni, hogy kicsit hagyod sirni, es nem mesz oda hozza, hiszen tudod hogy semmi baja nincs, akkor szerintem megszokna hogy aludni kell. Napkozben is probald jarokaba tenni, ugy hogy lasson tegedet, beszelhetsz hozza, de ne logjon mindig rajtad. Semmit nem lehet csinalni toluk amugy. Szeretnek kezben lenni is.
Par perc sirastol semmi baja nem lesz, de megszokja hogy egyedul kell elaludnia es napkozben is jatszania. Ne menjel be hozza este ha sir.
Szerintem ne hagyd sírni! Hiszen 9 hónapig együtt volt veled, nem lehet tőle elvárni, hogy egy új, idegen világban lemondjon rólad pár hónap alatt...:) Tudom, hogy nagyon fárasztó, az én lányom csak két hónappal idősebb és még mindig nagyon "ölbemanó". Anyukám szerint én is ilyen voltam. Ha sírni hagyod, akkor azt érezheti, hogy nincs senki, akire számíthat. 5 hónap egy új helyen támogatás nélkül? Bevallom, nekem se menne sírás nélkül, főleg, ha látom a másikat és az "nem törődik velem"...:) Lehet, hogy hülyeségnek tartod, de nekem ez a véleményem.
Nálunk nappal a kenguru vált be, éjjel meg velünk alszik, ha sír és nem alszik vissza, akkor kap egy kis cicit és pár percen belül alszik.
Szerintem a fogak is ludasak lehetnek, de talán csak tényleg szüksége van rád! A testközelségere, az ölelésedre. Próbáld ki, hogy teszel az ágyába valami "anyaszagú" ruhát éjjelre, talán az megnyugtatja. Kitartás, hiszen olyan rövid ez az időszak, amíg csak ránk van szüksége. Aztán jön a nagyvilág...
Sok türelmet és boldog babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!