Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az oka ha másfél honapos...

Mi az oka ha másfél honapos kisbaba nem alszik este és nyugot?

Figyelt kérdés
este 7 kor fürdetem és szopizik 10 percet és utána elaltatom párpercet alszik és felkel és egészen éjfélig fent van néha hisztizik és megnyugszik és semmi baja és a pociase fáj.. ..olyanok irjanak akik már apasztalták és hogy micsináljak ilyenkor?meddig lesz igy ?az az igazság nem mindig volt igy 7 kor füri szopi és alvás és csak 24:00kor kelt fel enni és visza aludt most ezt nem értem milehetvan mikor sir de van mikor nyugott és ugy van fent a pici..
2009. márc. 21. 00:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Helló nálunk is hasonló volt a hejzet,csak mi 9 ig kihúztuk valahogy a fürdetést utána kaja elaludt a cicin aztán meg kipattant a szeme és éjfélig volt,hogy 1 ig szenvedtem. Aztán rájöttem hogy tök sötétet kell csináni,sétálgattam vele 15-20perc múlva elaludt a vállamon. Ez 3-4 hónapos koráig ment így és így is csak 10-11 körül aludt el. 5 hónapos kora körül áttértünk a 8 órás fürcsire és a kifárasztáűsra sokat játszottunk vele szintén ringatás sötétbe de már elaludt 9 körül .Nem is kelt fel reggelig.
2009. márc. 21. 00:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Na én vagyok az ellen példa.Kb 3hónapos korig olyan 4szer kelt fel,addig mi is kínlódtunk az elaltatásokkal..kb másfél hónapig,aztán rájöttem szeánsznak kell lenni,nyugodt helyen szopi,aztán büfi és kiságy ha nyugtalan akkor simi...nekünk bevált,de amikor megfordult...a hasára.Onnantól össze dőlt a tudományunk....és itt már nem tudok segíteni,de annyit mondhatok,ha nem vagytok eléggé akaratosak,úgy jártok mint mi sztem.Kb 3kérdéssel fentebb van az enyém a tiednél olvasd el..nem tudom mit tegyek a babámmal...és ez komoly...szóval csak tudatosan fogjátok a kicsit...nálunk már saját akarta van és nagyon nehéz..8.5hós baba mamája
2009. márc. 21. 00:47
 3/4 A kérdező kommentje:
sziasztok köszi hogy válaszoltatok és hát megprobálunk uralkodni a helyzeten remélem a mai nap jobb lesz csak reménykedni tudok be vetek mindent legalább is megprobálok.....
2009. márc. 21. 05:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt kb. 3 hónapos koráig aztán rájöttem, hogy hiányzik az esti rituálé, meg persze nem vettem észre, hogy a babának nem sétálgatásra va szüksége hanem alvásra. Ezért fürdés után kaja és azután berakom az ágyába és szélpen elalszik persze csak akkor ha nincsen túl hajszolva, de most sajnos kezd feldőlni ez a rutin mert most 4 hónapos és ha hasra fektetem ellenkezik és kinyomja magát, hogy ő még nem akar aludni.
2009. márc. 21. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!