Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az elektromos vagy a kézi...

Az elektromos vagy a kézi mellszívó a hatásosabb és a kevésbé fájdalmasabb?

Figyelt kérdés
2008. febr. 21. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a kézi mellszívó hatásosabb,de az elektromos kevésbé fájdalmas.Ha még kismama vagy,masszírozással tudod edzeni,hogy majd kevésbé fájjon.A cél érdekében mindent meg lehet szokni.

2008. febr. 21. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én kézit használtam és hatásos volt. Az elektromos állítóag, ha nem jól van beállítva, nagyon ki tudja sebesíteni a mellbimbót, viszont jó erősen kiszippantja a tejet. Magánvéleményem szerint nem érdemes sok pénzt költeni rá, mert elég kevés ideig kell nap mint nap használni.
2008. febr. 21. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudtam szoptatni, így fejnem kellett a tejet.

Mi béreltünk egy Medela elektromosat és nagyon jó volt, de volt mellette egy Avent kézi,ha mentünk valahova egyszerűbb volt és az is jó. Első napokban mindkettővel fájt,de a gép erősségét lehet szabályozni és így egyre nagyobbra állítani.

Második babánál vettem egy BIBI elektromost,de az nem jó,mert folyamatosan szívott nem úgy ritmikusan mint a másik kett( meg a baba)

2008. febr. 21. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem Avent kézi volt. majdnem olyan hatásosan "szívott" mint a kisfiam. Nekem csak akkor fájt amikor be volt gyulladva a mellem. A szívás maga kicsit talán fura az elején, de majdnem olyan mint amikor a kisbaba szopik.
2008. febr. 22. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!