Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a fájdalmasabb a babának?

Melyik a fájdalmasabb a babának?

Figyelt kérdés
Az, amikor még az íny alatt van a fog, vagy amikor már egy picit kibújt az íny alól, és akkor jön csak a java?
2010. nov. 27. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én fiamat akkor viseli meg a fogzás, amikor még én nem tudom kitapintani a fogacskát. Tehát ha kibújt, akkor elmúlik nála a szenvedés.
2010. nov. 27. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk van hogy az áttörést észre sem vesszük,csak ami utána van!Amíg nincs kb 1 mm a foga addig a lányom nagyon szenved!

Mi utána jobban szenvedünk! :(

8 fogunk van!

2010. nov. 27. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:

nálunk amikor be van dagadva ill. amikor már kibújt, nem vészes. viszont amikor már átfehérlik, de még nem tört át, na az iszonyú.....nyűgösség ezerrel, anyásság ezerrel, nem eszik, hőemelkedés, savas széklet, nátha....

szerencsére már a két utolsóra várunk csak, már kijöhetnének, elegem van ebből az egész fogtémából! :)

23 hónapos kislány anyukája

2010. nov. 27. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
amg nem látni semmit sem, csak duzzadt az egész ínye.
2010. nov. 27. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!