Nagyi gond. Engedjem, vagy ne engedjem?
Na, én biztos közellensége leszek az eddig felszólalóknak, kivéve a 14.27-nek.
Szerintem kedves 13.33 nem bántásként de nem attól fog az immunrendszere erősödni a gyereknek, hogy a kutyakakában fetreng vagy más állat végtermékében.
Igen, valóban kell a gyerekeknek egy kis kosz de szerintem egy 10 hónapos gyereknek a játszótéren benyallintott homok is meghozza a várt hatást.
Az állatokról meg csak annyit, hogy totál egyetértek abban, a 14.27-el , hogy majd anyukával-apukával kézenfogva megismeri az állatokat.Pont, hogy akkor fog félni az a gyerek a pld.kutyától ha nincs vele a jól megszokott biztonságos háttér és mondjuk csak megugatja.Én is sok kutya mellett nőttem fel de Édesanyám soha nem hagyott egyedül velük és nem is engedte, hogy pici babaként más felügyelete alatt találkozzak kutyával, még a sajátunkal se!Soha nem lehet tudni milyen kedve van éppen a kutyának.
Az meg, hogy valaki mennyire félti a gyermekét mindenki maga döntse el.
Ezt már válaszul a kérdezőnek:
Én sem mertem sokáig Anyósomra hagyni a fiamat mert annyira más volt a gondolkodásunk.Megismertük egymást időközben.Ő feltérképezte, hogy én mit-hogy csinálok én meg rájöttem arra, hogy biztos kezekben van, akkor is ha én nem látom!!!
Meg kell szokni a helyzetet.Ez nem megy egyik pillanatról a másikra, én tökéletesen megértelek.
Talán az lehetne a megoldás, hogy egy párszor töltsetek a mamánál együtt egy kis időt.Ha ő is nyitott a dologra akkor még talán meg is lehet beszélni a félelmeidet. Persze ez attól függ milyen a viszonyotok. Egy normális anya szerintem megérti egy másik anya félelmeit.
Csak azért is tanácsolnám ezt a megoldást mert a férjednek is rossz érzés lehet, hogy félted a gyereket az ő anyjától.Ezt azért tudom mert nálunk ez ki is bukott sokszor és valahogy így oldottuk meg.Persze az én anyósomnál nem voltak ilyen környezeti tényezők de volt más probléma.
Lehet aztán, hogy az lenne az okos amit itt már javasoltak, hogy a mamika menjen hozzátok, ha megoldható.
Nekem két fiam van. egy 2 és fél éves és egy 8 hónapos és a pociban a köv. fiú.
Bátran hagyom a mamikával már egyszerre is mindkettőt mert annyira megbízom már benne.A másodikat már egész kis csecsemő korában rá mertem bízni egy órára.Szerintem IDŐ kell hozzá!(persze csak akkor ha nem utálod nagyon valamiért!!:)))
Soksikert amegoldáshoz és boccs, hogy hosszú voltam!!!
"nem bántásként de nem attól fog az immunrendszere erősödni a gyereknek, hogy a kutyakakában fetreng vagy más állat végtermékében.
Igen, valóban kell a gyerekeknek egy kis kosz de szerintem egy 10 hónapos gyereknek a játszótéren benyallintott homok is meghozza a várt hatást. "-
nem igy értettem,de mi baja lenne attol ha nem anyucival hanem mamával kézenfogva nézne állatokat?
játszotérre se viszed a gyereket?és mikor tervezed akkor megmutatni neki az állatokat?10 évesen?szigoruan kézenfogva?
gondolj csak bele milyen jo annak aki gyerekkorátol lovagolni járhat pl.,na nekik sincs semmi bajuk....sőt...
Neee vidd oda!
Menjen át hozzátok a mama.
14:48-nak
Képzeld nálunk a gyermek nem felesleges harmadik, akit néha "fel kell akasztani a szögre". Nálunk ő is teljes értékű családtag, azt csinálja, amit mi is, oda megy ahová mi is. Így hát nálunk a bébiszitter szóba sem jöhet.
Sajnálom ha te oly nagyon elfoglalt vagy, hogy a saját gyermekedre, akit te szültél és akartál, arra nincs időd, vagy a feszített időbeosztásodba nem fér bele...
Bocsánat az off-ért
14:27-es
16.16-os!
Egy 10 hónapos babáról beszélgetünk!!!!!Szerinted felül már a lóra???
Neked vannak gyerekeid???
Ha így állsz a mamival, hogy direkt az ellenkezőjét csinálja, akkor isten mentsen odavinni a gyereket!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!