Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! 7 hónapos kisfiam fogzik....

SOS! 7 hónapos kisfiam fogzik. Dentinox sem, és gyógyszertári kikevert ecsetelő sem segit rajta, ráadásul uborkát, citromlevet, kenyérhéját, szóval mindenfélét ajánlottak rágókaként. Mit tegyek? MÁR NAGYON KINLÓDIK!

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Uristen!!!! Nehogy a fagyasztoba tedd a ragokat,mert fagyasi serulest okozhatsz a babanak! Csak a rendes hutben szabad lehuteni!
2011. jún. 10. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia! Mi homeózunk. Chamomilla ch15, azt hiszem 600ft a patikában. Tényleg megnyugszik tőle, bár sokan nem hisznek benne. Összetörheted egy kiskanálban is az 5bogyót egy kis vízzel, vagy 30ml-ben feloldod neki, azt szépen megissza. Lényeg, hogy utána 20percig ne igyon, ne egyen semmit.Tegyél a fagyóba egy rágókát, az is szokott nálunk segíteni.
2011. jún. 10. 12:42
 13/16 anonim ***** válasza:
A fiam éjszaka 20 percenként ébredt a fogfájása miatt. A Chamomilla vulgaris 15 CH segített. (Én sem hittem benne és végső elkeseredésemben próbáltam ki)
2011. jún. 10. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szenved, én nappal a Panadolt és Nurofent szoktam adni, éjjelre meg Germicid C kúpot, ezt fel kell íratni.

És kenem napi 3-4* dentinox-szal, meg felnőtt evőkanalat adok neki rágni. (felügyelet mellett, etetőszékben ülve)

2011. jún. 10. 13:25
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát MINDENKINEK nagyon szépen köszönöm a válaszát!!!

A vizes rongy szuper ötlet,eszembe sem jutott volna..:)De nagyon jól esik neki!!:))

A chamomilla bogyót nagyon sokan ajánlják,úgyhogy kipróbálom,KÖSZIKE!!!

2011. jún. 10. 16:09
 16/16 anonim válasza:

nurofen norofen felhasználó:

nurofent!!!!

2015. nov. 16. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!