Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 honapos, extra siros babat...

6 honapos, extra siros babat hol lehet kivizsgaltatni Budapesten, hogy megtudjuk mi baja?

Figyelt kérdés

Haziorvoshoz nem tudunk menni,mert kulfoldon elunk,most megyunk haza 2 hetre.

koszi

2011. jún. 10. 11:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdeztem, hogy van e baj, mert amikor a lányomnak a füle begyulladt karácsonykor akkor is egyfolytában sírt.

Szerintem a a sűsgőségire elviszed akkor el kell látniuk a babádat.

Nekünk akkor az ügyeletes doki aki kijött közölte velem, hogy éhes a gyerek mert amikor megkért, hogy etesem meg, akkor mohón elkezte szívni de pár perc után abba hagyta és kezdődőtt minden előről és mentünk be a Heim Pálba az ügyeletre.

Lehet, hogy tej fehérje allergia lehet, mert a tápszerben van tehén tej és lehet, nem bírja a babaád.

Nem váltottatok esetleg másikra?

2011. jún. 10. 14:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem,nem valtottunk. Akkor TB nelkul is ellatnak? Vagy tud valaki maganrendelot(gyermekorvosi). XVII ker kornyeken?
2011. jún. 10. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, mert, ha sír akkor az sűrgőségi ellátásnak nyilvánul és az ingyen van.

Kint nem tudtok elmenni? Vagy már itthon vagytok?

2011. jún. 10. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!