6 honapos, extra siros babat hol lehet kivizsgaltatni Budapesten, hogy megtudjuk mi baja?
Haziorvoshoz nem tudunk menni,mert kulfoldon elunk,most megyunk haza 2 hetre.
koszi
Madarász utcai Heim Pál Kórház, és ajánlom Dr. Csépány Ágnest. A mi extrán sírós babának ő vizsgálta ki, és nagyon rendes volt.
Neten nem nagyon jön be semmi a dokinéniről (csak valami fogorvos, de az nem ő elvileg), így inkább hívd fel a kórházat és kérdezz rá, mikor rendel.
Kislányomon sok vizsgálatot elvégeztek, nem hagyták ránk a dolgot - máshol csak azt kaptuk meg mindig, hogy türelem, majd elmúlik...itt viszont nagyon kedvesek és alaposak voltak. A sírás bár nem múlt el egyből, de enyhült a lányom szenvedése (kiderült, hogy a hasfájás mellé refluxos is volt).
Madarász utcai telephely 1131 Budapest, Madarász Viktor utca 22-24.
(06-1) 450-3700
Az én kislányomnál reflux és következményes középfülgyulladás okozta a sírást.
Persze volt,hogy bevittem az ügyeletre a fülét nem is gyanították,a bukások számára sem kérdeztek rá.
Mi nem kaptunk beutalót, odamentünk és megkérdezték, hogy van-e beutaló, mondtam, hogy nincs, de hát nagyon sír a baba és jaj..., szomorúan néztem, és persze nagy kerek szemekkel, és szó nélkül fogadtak!
Pedig még az ügyeletre sem mentünk!
De ha gáz lenne, menj az ügyeletre, az is ott van, tehát egy kalap alatt le lehet tudni!
Nem lehet, hogy valami kajától?
Barátnőm kislánya fruktóz érzékeny, hónapokig ordított, mire kiderült, hogy az alma a legdurvább allergén nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!