Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet valaki ilyen...

Hogy lehet valaki ilyen meggondolatlan?

Figyelt kérdés
Az anyosom meg az aposom,akkora nagy okosnak teszik ki magukat mert ok"harom gyermekuket felneveltek".De azt meg sem tudjak h egy 15 honaposnak kavet,sort nem szabad adni.Meg ertem h egy kis kanal sort ad egyszer,de o egy poharral is megittatna,es kavet is.Annyiszor mar el mondtam h neadjanak kavet,de anyosom ugyis adja es azt mondja"egy kicsi nem art".Ja es van egy harapos lo ami meg rug is,nagyon vad........es folyamatosan viszi aposom oda.A ferjem is mar nem egyszer mondta h nem vigye kozel a lohoz,de o nem erti.
2011. jún. 9. 13:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne engedd oda.Adj a kezükbe e gy képet a gyerekről,és mondd meg hogy addig ezt lehet nézkélni ameddig be nem tartják amit te mondasz.
2011. jún. 9. 13:15
 2/13 anonim ***** válasza:

A koffein, meg az alkohol nem kisgyereknek való, ha valaki (akárki) nem érti ezt meg, nem szabad odavinni a gyereket. Ha te is ott vagy, vedd ki anyós kezéből a csészét, ha após elindul vele kifelé, állj az ajtóba. Amíg csak a szátok jár, ők lesznek a janik, de ha a sarkatokra álltok, észreveszik, hogy komolyan gondoljátok.

Egyébként megdöbbentő, mire vetemednek egyes emberek.

2011. jún. 9. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel. A gyereked érdekét nézd, a játékszabályokat neked kell felállítani, és aki nem a te szabályaid szerint játszik azt ki kell zárni, még ha a nagymamáról van is szó. Ha már megtörténik a baj, akkor lehet majd sopánkodni. Meg kell előzni!
2011. jún. 9. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:

Na az ilyen emberektól kikattanok... Attól, hogy felneveltek 3 gyereket még nem biztos, hogy értenek is hozzá.

15 hónaposnak kávét, sört??? Te jó ég!

Mondd meg nekik, hogy te vagy az anyja és csak és kizárólag neked és a férjednek van joga megszabni, hogy a gyerek mit ehet-ihat, mit nem.

Remélem, én anyósom nem lesz ilyen... Nagyon remélem...

2011. jún. 9. 13:19
 5/13 anonim ***** válasza:
beszeld meg a ferjeddel hogy o szoljon nekik ,hogy vagy valtoztatnak magukon vagy a gyereket nem adod a kezukbe.mert neked tobbet er a gyereketek egessege mind barmi.
2011. jún. 9. 13:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos egy udvaron lakunk.Mondjuk eleget,es nem csak a szank jar.De mindig az a valasz"en csak tudom,titeket is mi neveltunk fel"marmint a ferjemet es meg 2 testveret.Annyit okoskodnak,fuuujjj.
2011. jún. 9. 13:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Én ezek után szóba sem állnék velük, és megmondanám, hogy ha leszoknak eme nem túl "bababarát" szokásaikról, lehet miről beszélni. Ők a nagyszüleik, nem a szüleik. Elsősorban Ti mondjátok meg, mit szabad, és mit nem. Ez az egyik véglet. A másik véglet, amikor a nagyi még akkor sem veszi fel az unokáját, amikor 5 perce ordít,anyukája meg épp WC-n van...Mert nem meri. Azt is megkérdezi, leülhet-e mellé játszani. Ez sem túl jó:(
2011. jún. 9. 13:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet, bár nálunk azért enyhébb formában jelentkezik. Nálunk mindenfélével etetik, meg abból a kajából adnak neki, amibe már ők belerágnak. Felállítják az ablakpárkányra meg ilyenek. Én igazából nem szeretek szólni a férjem szüleinek, mindig őt nyaggatom, hogy szóljon. De már többször beszóltam, persze jönnek a szokásos megjegyzések, mint nálatok. Azt mondják, nem árt neki, mi baja lesz, meg, hogy túlféltem a gyereket, és úgyis azt adnak neki amit ők akarnak. Az a baj, hogy nem értik meg a szép szót, tudom. Ugyanakkor ti vagytok a szülei, ti vagytok érte felelősek, ezt meg kell értetni a nagyszülőkkel is. Ha már nem bírod tovább, és a gyerek érdeke is nyilván ezt diktálja, akkor a férjed mondja meg nekik, hogy addig nem lehetnek felügyelet nélkül a gyerekkel, amíg be nem tartják a játékszabályokat. Durva, de ez az egyetlen lehetőségetek.
2011. jún. 9. 13:54
 9/13 anonim ***** válasza:
de miért adnak ilyeneket neki? agyam elszáll? mi az oka? hogy fu de finom, igyál baba! ezért? mert gondolom, nem bulizni megy a baba, nem azért sörözik. Gondolom nem túlóráznia kell a melóhelyen, tehát a kávé se indokolt. Akkor mégis mivel magyarázzák?
2011. jún. 9. 14:02
 10/13 anonim ***** válasza:
.
2011. jún. 9. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!