Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig "egészséges" és normáli...

Meddig "egészséges" és normális a szoptatás, a babára nézve?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 21:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egy éves koráig akartam szoptatni, de már csak kínlódás volt a vége felé. ( hasfájós volt, mert sok levegőt nyelt a bimbóvédővel, utána kevés volt már a tejem, állandóan éhes volt, alig hízott, gyakorlatilag éhezett) Ahogy betöltötte a 8 hónapot, egyik este úgy döntött, hogy nem kér többet.Hozzáteszem, akkor már egy hónapja tápszeres pótlást kapott üvegből, és ez lehet, hogy hozzásegítette.Két hete nem szopik.Őszintén?Nem bántam meg!Egyrészt nem kell majd küzdenünk a leválasztással, saját maga mondott le róla.Másrészt az utóbbi hónapokban tényleg már csak kínlódás volt.Volt, hogy óránként kért szopni, annyira kevés volt már a tejem.Nekem az a fontos,hogy jól érezze magát, kiegyensúlyozott legyen.És ha ehhez tápszer kell, nem bánom!A legfontosabb hónapokban kapta a tejet.Én úgy gondolom, hogy pl. egy másfél éves gyereket, vagy ennél idősebbet én már nem szoptatnék szívesen.Az már majdnem kellemetlen..Egy 2 éves gyerek már kisgyerek, nem baba!Szerintem nem szép, hogy egy ekkora gyerek lóg az anyján..Bocs, ha valakinek nem tetszik, de én tényleg ezt gondolom.
2011. jún. 9. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!