Érdemes venni? Most hallottam, hogy lehet kapni csak nem tudom eldönteni érdemes-e venni.
Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 10:16
2/19 anonim válasza:
Mint tegnap.. Mit szeretnél venni? Mi is biztosan hallottunk róla.. lehet, hogy érdemes..az is, hogy nem..
4/19 anonim válasza:
De az is lehet, hogy nem érdemes venned:))
Tehát aki tegnap kérte, hogy minden nap lehetne egy ilyen az most biztos örül:))
5/19 anonim válasza:
Persze, érdemes venned, én is vettem:-)
6/19 anonim válasza:
Szerintem legalább hármat vegyél, nekünk is ennyi van! :))))
7/19 anonim válasza:
Mit poénkodtok?! Ez egy komoly kérdés. Kedves kérdező. Én szeretnék segíteni neked... :-)))
Először is gondold át, valóban van-e szükséged rá. Másodszor: gondold át, lehet, hogy nincs is szükséged rá.
Ha ezen túlvagy: mit gondolkozol ennyit rajta? Ha szükséged lenne rá, már rég megvetted volna...
8/19 anonim válasza:
kedves kérdező!!! Ha te írtad a tegnapi hasonló, sokakat jókedvre derítő kérdést, kérlek írd meg mire gondoltál!!! Ja a maira is kiváncsi vagyok!!!
9/19 anonim válasza:
Ez most komoly? Tényleg mindennap lesz egy ilyen!? Nem akarok udnok lenni, de biztos erre való ez a fórum?!
10/19 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!