Melyik tápszert ajánlod?
Mi a beba ha-t használjuk,0 hós kortól.
Érdemesebb az orvossal megbeszélni,mert receptre sokkal olcsóbb!
De van tejed egyébként?Vagy csak a baba lusta szopizni?
Én örültem volna ha van tejcsi,nem baj,ha lusta ,erőltetni kell,mégiscsak az a legjobb neki.Mi Milupa tápszert eszünk,nekünk bevált.És tényleg érdemes kiíratni dokival,mert jóval olcsóbb..
Maxima!
Te miért kezdted adni neki?Teljesen veszélytelen így megvenni,és ezzel etetni?Baja nem lesz tőle?
Kedves Kerdezo!
Hasonlo ok miatt mint Neked van. Enyem is csak cumisuvegbol volt hajlando enni, es volt mikor eppen csak meg volt az adagja lefejve. Aztan mikor 4 hetes lett kaptam egy epegyulladast,napokig fejni is alig tudtam olyan fajdalmaim voltak,igy hozza kellett nyulni az elore megvett tapszerhez. Kaptam egy antibiotikumos kezelest, anyatej mehetett a csapba. Szoltam a dokinonknek hogy ez van, kerek szepen tapszert. Hat volt olyan aranyos hogy nem irt fel receptre csak BEBA HA-t ami olyan keseru mint az odakozmalt rantas, masik 2 gyerekem se ette meg anno.Igy ki sem valtottam hanem adtam neki tovabbra is a jol bevalt HIPP-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!