Anyukák! Kiváncsi lennék kinek mi vállt be amikor a babája hasfájós volt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 14:07
12/16 anonim válasza:
Az vagyok aki azt írta türelem kell: lányom 6 hónapig ordított, eleinte napi 12-13 órát egyhuzamban. Én sem voltam türelmes, sőt legszívesebben kirohantam volna a világból, és igen sokszor sírtam vele együtt, és persze minden kipróbáltunk. Csak éppen nem hatott. Hát ezért írtam, hogy türelem.
Gripe Watertől még inkább üvöltött, az Espumisan nem hatott semmit, az édesköményes dolgoktól még jobban fájt a hasa, a masszírozás, tornáztatás nem vált be. Azt hittem idegbajt kapok. Most már egy 8 hós, édes kislány, akinek eszében sincs üvölteni...csak ezt nehéz volt kivárni.
13/16 A kérdező kommentje:
az én lányom csak este 6fele kezdi az üvöltést és szerencsére nem egész nap,de ez így is kimerítő,mert van mellette egy lassan 3éves lányom is,akivel egyáltalán nem tudok foglalkozni.
2011. jún. 8. 15:17
14/16 A kérdező kommentje:
a szélcső amúgy nem arra van,hogy megkakiltassuk a babát? mert széklete min. napi 3szor is van..
2011. jún. 8. 15:18
15/16 anonim válasza:
nem az a szélgörcsöket oldja meg, abban is segít szorulásos babáknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!