Meleg időben hol tároljátok a babakrémeket?
A baba testápolókrémjét,popsikrémjét,vagy más hasonlókat (Nivea popsikrém, Johnsons's babakrém, Gabi arc - és testápolókrém stb...) nem kell ilyen melegben a hűtőben tárolni? Ill. árthat vajon nekik ha ott tartom? Tavaly jártam úgy a popsikrémmel (amit még az orvos írt fel), hogy tiszta folyós lett a melegben!
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a gyors választ! :)
Nálunk eléggé felmelegszik a levegő a babaszobában is, ahol tartom ezeket.. bár a fiókban lehet, hogy hűsebb van?...
További válaszoknak is örülnék és köszönöm!
Első vagyok
Komolyan Én sem tudom megmondani, hogy a kicsi szekrényében miért van hűvösebb, de amikor kinyitom érzem, hogy "megcsap" a hűvösebb levegő! Lehet, hogy hűvösebb van a fiókban, próbáld ki, hátha beválik! :D
Azt elfelejtetem írni, hogy a hűtőbe nem ajánlatos betenni ezeket a kencéket, kivéve ha erre külön utasítás van. (Patikus mondta)
Esetleg még a fürdőben nincs hűvösebb?
Köszönöm a tippeket! Kipróbálom, és a hűtőbe nem teszem be akkor..
Szép nyarat Nektek :)
Első vagyok
Nektek is szép nyarat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!