Miben tároljátok babáitok kinőtt ruháit?
Figyelt kérdés
Hol lehet kapni azt a vákumos zacskot és mi a véleényetek rola?2011. márc. 16. 13:29
1/9 anonim válasza:
Én zsinórral összehúzható szemeteszacskóban tárolom, egy kisebb részt egy óriási bőröndben (azon belül zacskókban).
Levendulát tartok minden szekrényben.
Miért kéne neki vákuumos? A saját ruháimat is zacskóban tartom, mi éppen nem kell. (Kicsi lakás miatt a téli-nyárit cserélni kell sajna)
2/9 anonim válasza:
én is nagy fekete szemetes zsákba tartom,azok jó vastagok.kipréselem a levegőt belőle és jól össze kötöm a száját.
3/9 anonim válasza:
Gyerekkori akasztós szekrényemben:) Ebben most polc van, és papírdobozokban tárolom a három gyerek kinőtt ruháit, de az összes sosincs itthon, mivel folyamatosan adok-kapok kölcsön.
5/9 anonim válasza:
nekem a vákumos nem jött be, csak pénz kidobás volt.
KUKÁS ZSÁK ÉS PAPÍRDOBOZ!
6/9 anonim válasza:
Pelenkás papírdobozba.Anyósómnál egy használaton kívüli szekrényben.Ráírom a dobozra , hogy milyen és mekkora ruhák vannak benne.
7/9 anonim válasza:
Vákumos zacskót euros boltba meg piacon vettem a műanyagosoknál.350ft volt és 100x60cm ha jól tudom a méretet.
Azért szeretem mert belepakolok egy csomót és kiszívatom porszíóval a lvegőt ami össze préseli és kevesebb helyet foglal.Praktikus nagyon.De régebben és is zsákba vagy nagyméretű kukászacsiba raktam és fel a padlásra.:D
8/9 anonim válasza:
Papírdoboz. Hálisten nem kell sokat eltennem mert odaadogatom másnak.
9/9 anonim válasza:
Mi az ikeában vettünk nagy műanyag dobozt lezárható tetővel. Ez elég jól bevált idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!