Milyen hordozóban szállítsan a babát kocsival? Az egyikhez kicsi a másikhoz nagy. (Lent)
0-18 kg-ig való ülés
Nem tudom hány centi a babád,vagy milyen hordozótok van de mi 10 hós korig használtuk a hordozót, akkor volt 9 kiló és 79 cm. Bár 6 hónapos korától stabilan ült.
(3 hósan igaz csak 5,4 kiló volt, de 64 cm, szóval nem tudom, myilen az hordozó, ami már 3-4 hósan kicsi hosszra
nekünk Graco volt, Ts babkocsi része.)
Aztán vettünk 9-18 -kg való ülést.
De ha mindenképpen le akarod csrélni, iylan picinek, illetve ameddig nem ül magától stabilan, addig csak a 0-18 kg-os ülés jöhet szóba.
6 hósan volt7,5 kiló a lányom, de láthatóan kényelmetlen volt neki a hordozó, és sokat fészkelödőtt, sírt benne.
Aztán vettünk egy 0-18-as ülést (Concord Ultimax), és azóta imád autózni! Még mindig elől ül, már 10 hós, pont ma!
Nekem is könnyebb, hogy mellettem van, 10-kg ig lehet elől.Még egy kicsi van hátra...
:)
Ha van rá anyagi lehetőséged, mindenképpen ajánlom a Concordot, igaz én beváltottam a pontjaimat, és anyuék is raktak hozzá, így csak 35ezerbe került (nekem)
De egy középkategóriás 9-18-as is van ennyi, úgyhogy végülis nem baj. Nagyon jó ülés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!