Megszokja a babám a habtapit?
Figyelt kérdés
Vettem két csomaggal, így egész nagy játszófelületet tudok neki csinálni a szőnyegen. Eddig plédek voltak alatta, az kényelmes puha volt, a habtapi keményebb. Felfázni tuti nem fog rajta, mert alatta vastag szőnyeg van, de nem fog kárt okozni a gerincében hogy azon fekszik? Eddig jól elvolt a földön, de nemnagyon forgott. Gondoltam így egy kicsit erre is ösztönözném, mert ez nem olyan kényelmes.2009. márc. 19. 20:58
1/6 anonim válasza:
Sokkal jobb a gerincének a habtapi, mint a pokróc.
Jól csinálod, meg fogja szokni :)
2/6 anonim válasza:
Mi nemrég avattuk fel szintén a habtapit :-) Hihetetlen, hogy egy nap alatt mennyit fejlődött a mozgása!!! Nem tudom, hogy a Te babádnak is ki van -e kopva hátul a haja :-), de ha igen, akkor tegyél a buksija alá egy vékonyabb takarót. Mi az elején nem tettünk, és szegénykének kicsi apró sebecskék lettek (olyan pattanás szerűségek), mert annyit izgett-mozgott, hogy a kis csupasz bőröcskéjét kikezdte. De amúgy nagyon hamar megszokta. Én is féltem, hogy nagyot koppan vagy orra bukik. Koppan, valóban, de abszolút semmi baja nincs tőle. Bátran használjátok!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ki van kopva a haja, úgyhogy majd vigyázok! :-)
2009. márc. 19. 21:13
4/6 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is van!!! Nagyon szuper! Egy idő után azzal is szórakozott, hogy szétszedte darabokra (mert nekünk ilyen kirakó szerű van).
És nyugi, a gerincében nem okozol kárt, SŐT!
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan vedd ki alóla a szőnyegeket,mert az fogja zavarni.
Sokkal jobb ha a kemény felületen hempergőzik és a habtapi polifóm ezért tuti nem fog felfázni.Feküdj rá és érezni fogod,hogy meleget sugároz.
Az én babám imádta de sajnos kb 2hónapig tudtuk használni,mert rájött,hogy fel lehet a szélénél emelni,meg,hogy szét lehet szedni és utána el kellett rakni,mert csak ezzel foglalkozott és már félő volt ,hogy véletlenül lenyeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!