Ajánlanátok finom üveges husis főzeléket, kaját 8hós babának?
Figyelt kérdés
Ha nincs lehetőség főzni, pl nyaraláskor jól jön. Ahogy észrevettem, ezek nem túl fincsik, nem is szívesen eszi meg, csak amit én kotyvasztok neki :) De ma elővettünk egy kecskeméti brokkolis sertéshusist, na azt falta, és szerintem is finom volt :)2011. jún. 6. 21:35
1/5 anonim válasza:
Én mindég a kecskeméti kajákat vettem neki, ha mentünk valahova. Imádta, én is:-) Nagyon fini még a gesztenyés husi is.
2/5 anonim válasza:
kecskeméti gesztenyés-almás-husis + összes husis finom
univer almás-banános-husis
univer körtés-banános-husis
univer spenótos husi
3/5 anonim válasza:
Kecskeméti:
-bolognai (Isteni finom)
-vadas marhahús rizzsel
-tökfőzelék
Az én fiamnak ez a 3 a favoritja!:)
4/5 anonim válasza:
Nálunk is nyerő a brokkolis, a spenótos, a paradicsomos, halas, cukkínis. Szerintem mind finom, nekem inkább túl tömény zöldséges egynémelyik. Én Kecskemétit szoktam leginkáb venni, néha Hipp-es, ha akciós.
5/5 anonim válasza:
Az én babám finnyás volt az üveges kaják terén. Csak a Nestlét ette meg, kedvence a bolognai spagetti (8 hónapos kortól) volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!