Hogy becézitek a babátokat? Olyanokra vagyok kíváncsi ami nem a nevéből van, hanem teljesen más, mondjuk manó vagy ilyesmik, de minden érdekel:-)
Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 14:36
31/61 anonim válasza:
tündérbogyó,tündérmazsola,cukorborsó,öcsisajt,
32/61 anonim válasza:
tömör professzor:)vagy tömör processzor mert imádja a számítógépet püfölni:)
33/61 anonim válasza:
leginkább manó, manólány, Nóracica, cicalány, néha gyöngybagoly és a kedvenc: sucpic, mert állandóan jár a lába és nincs olyan rucija meg lepedője, ami ne lenne bolyhos...és csak 3 hós
34/61 anonim válasza:
manó, prücsök, prücsi, prücsike, törppicú, törpicsek, nyuszifül, macika, pindúrpandúr, babu
asszem ennyi :o)))
35/61 anonim válasza:
én csak annyit mondok: Édó-bédó:)
36/61 anonim válasza:
Manóci, Kincsmanóci, Brű (ezt "mondta" először), Cicafalat, Életem, Kincsem, Szerelmem,Polgármester úr, Káosz professzor, Káoszka, Nyűgimanó...
37/61 anonim válasza:
Nagyfiam már 5 éves múlt, de a mai napig macinak hívjuk, a pici lányom 6,5 hónapos ő töndérbogyó, kiscsibe, mici. most van egy micim és egy macim.
38/61 anonim válasza:
Manócska, Minimanó, Prüntyi (nagyszülők), Csibe, Tücsök, Manólány, Cica, kb. ezek, de Apukám már szólította úgy is, hogy Dobó Kata (mert mindent dobál). :) 10 hós épp ma.
39/61 anonim válasza:
bébibogyó, babazsák, bébike, bébeszke
40/61 anonim válasza:
Nagyfej Főnök, Kishaver, Kicsi ember, Kicsi Bo (első "szava"), Ördögfattya-manója (ezt csak én használom, ha nagyon égetnivaló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!