Mennyire kell egy közel 5 hónapos babát "óvni a széltől "?
Szia!
Nagy szélben, ha megyünk valahova és a hordozóban viszem, akkor a kocsiig betakarom az arcát egy pelussal, vagy csak a szeme látszik ki, vagy az se. Szerintem, ha kenguruban viszed ki tegyél az orra-szája elé egy pelust, az nem szöszöl, viszont szellőzik annyira, hogy a légvételben ne zavarja. Én így csinálnám.
Minden jót!
Nem tudom mennyire mondok okosat, csak gondolom,n hogy mivel alapból ehhez van szoktatva, szerintem ellenállóbb a gyerkőcöd. Minden gyerek annyira fázós amihez szoktatva van. Én anno agyon voltam öltöztetve 3 réteg felső, kabát, sál, sapi. Sokat voltam beteg, és állíndóan megfagynék. a 25 fok számomra a kellemes.
az öcsém ugyanez ha már a sapit leveszi azonnal beteg...
Míg a fiam 9 hós, nem szoktattam a negatív tapasztalaim miatt meleghez, tehát, 20 fokhoz van szokva, fürcsinél se gyújtok be plusszba, nincs rajta harizsnya sem, csak egy naci, meg body, meg egy vékony hosszúujjú felső, és mászik a szőnyegen, a kövön, és nem beteg, pedig nem padlófűtés van. Tehát amihez szokik annyira is lesz ellenálló. Azért vigyázz, rá, de sztem kiviheted. Remélem nem mondtam nagy badarságot, csak tapasztalat...
A szövetkabim elég jól védi,át is éri és el is tudom takarni az arcát-bár nem szereti.Viszont a meleget sem bírja...
csak lassan sok lesz nekem a szövetkabát,azért érdeklődtem.Köszönöm :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!