Mért mutat ilyen banális értéket a babamérleg?
6napja 4800volt a baba-ami jónak tűnik,mert hízott amennyit szokott-ma viszont 4590et mutatott!Ugyanúgy,ugyanakkor mértem.Azért 210g fogyás csak feltűnne,nem??Utááálom a mérleget,mindig kiakaszt!Nem változott semmi a babán,nem éhesebb mint szokott,nem sír többet mint eddig.Ránézésre se látok rajta fogyást.
Szerintetek aggódnom kellene?
legszívesebben sose mérném és akkor nem lenne aggódás!:(
en sem mertem soha otthon
eleinte hetente vittem meretni, aztan egyre ritkabban
mar csak 2-3 havnta szoktam
15 honapos
Ne aggódj! Nekünk kölcsönzött mérlegübk, volt és néha hülyeségeket mutatott az is. pl.: evés előtt többnek mérte,mint evés után.
Én arra fogtam, hogy a kölcsönzött mérlegek sok kézen átmennek és nincsennek a legmegbízhatóbb állapotban.
Én ezért nem vettem mérleget.
3-4 hetente elviszem a védőnőhöz és ott megmérjük.
Mi is megvettük drágán a Momert mérleget..........borzalmasan bánom, és nem az ára miatt.
Mára már 15 hónapos a Kicsikém, de állítom, hogy nagyban közre játszott a mérleg használat abban, hogy 4 hónapos korában elapadt a tejem.
Össze vissza méregetett, főleg amikor már jobban és erőteljesebben mocorgott rajta. Totál kicsinált idegileg.
Hiába mondták nekem az okosabb, tapasztaltabb anyukák, hogy hagyjam a fenébe, én nem hallgattam rájuk, és jól be is stresszeltem.
Bátran hallgass az anyai ösztönökre. Ha látod, hogy elég a tejed, ha látod, hogy körülbelül eleget szopizott, akkor nem lehet baj. A súly alapján még nagyon picuri lehet a babád (még csak pár hetes) és tudom, hogy ilyenkor szerencsés nézni, hogy mennyit evett, de próbálj ne rágörcsölni a mérlegelésre.
Hidd el, jelezni fogja ha éhes, vagy nem elég neki a tejed. Ne méregesd, mert téged is kicsinál az, hogy mindig mást mutat.
16 hetes a baba,már nem olyan kicsi.Épp ezért is gondolom, hogy nagy már ő ahhoz,hogy "éhezni hagyja magát".Úgy értem,hogy nem jelzi,hogy nem lenne elég a tejcsi.Persze most ebben a nagy melegben gyakrabban és tovább szoptatom,dehát sokat izzad.
Nekem is mutatott már olyat régebben,hogy kb fél óráig evett-láttam,éreztem,hogy jön a tej-és azt mutatta a mérleg,hogy 10got evett.Nah,akkor jól kiakadtam.
Gyakran van,hogy elalszik szopi alatt-után,éjszaka is jókat alszik,képtelenség,hogy ennyit fogyott,ugye??
Kölcsönzött mérleg,de már jó sokszor kidobtam volna az ablakon.
Pucéran mérem,este,fürcsi előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!