Mi volt babátokkal kapcsolatban mostanában a legmegmosolyogtatóbb dolog?
Figyelt kérdés
Nálunk az, hogy egy színes szórólap ezerszer érdekesebb, mint a méregdrága játszószőnyeg:)))2009. márc. 19. 11:15
11/14 anonim válasza:
Kisfiam 2 hónapos és skat szoktam neki énekelni. Pár napja, amikor a kedvenc énekénél tartok elkezd velem együtt "énekelni", vonyít, mint egy kis kutyus és olyan édesen formálja az ajkait. Zabálnivaló!!!!
12/14 anonim válasza:
10 hónapos lesz a lánykám és most tanul járni már minden mellett megáll. Az előbb kinn voltunk és nagyon ment a garázsba, de el nem tudtam képzelni mi érdekli ennyire. Odamen az ásványvizes kartonhoz és elkezte rázni az meg nyikorgott, ahogy a palackok összeértek erre ő táncolni kezdett, rázta a kis popóját, meg járt a lába. Nagyon édes volt.
13/14 anonim válasza:
7 hós múlt a pici fiam. Egyik este puszilgattam (mesztelenül volt) a pocakját, és totál belepisilt a számba. Ezen apája iszonyat jót derült. Másnap este apának bekakilt,és ugye annyira nem egyszerű már őt nyugton marasztalni, aminek az lett a vége, hogy (ágyon tette tisztába török ülésben) apa lábához gurult a kaki és még ahogy utána nyúlt még jobban összenyomta, az egész lábaszára kakis lett.Hát én is jót derültem.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-D
2009. márc. 21. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!