Minden nap kap húst a babátok mióta bevezettétek?
Sosem evett minden nap húst, most sem (2 éves múlt)
heti 3-4.
Mi sem szunk minden nap.
Minden nap?? Dehogyis. Örülök ha egy héten egyszer hajlandó enni valami hús félét. Annyira rossz evő, hogy én már a húskészítményt, felvágottakat is húsnak veszem. :S
Egyébként nem egészséges minden nap húst enni, egy felnőttnek sem. Mondjuk az sem egészséges amit az én fiam csinál, de hát ez van. :S
mi elég husosok vagyunk, heti 6x biztos van hús. de ma pl. húslevest ebédelt és nem tettem bele neki húst, viszont ha olyan a kaja, 2x is eszik. igaz már 1,5 éves.
mennyi husit teszel bele a főzibe? ha most vezetted be akkor még csak egy kiskanálnyi csirkemellet adj neki, annál több nem kell.
később majd ha már eszik tojást akkor vagy ezt-vagy azt adj neki
nekem védőnő még értelmes dolgot nem mondott. a msodik látogatása után mondtam neki, hogy na akkormimost itt befejeztük, mert az ostoba, kéretlen tanácsaira nincs szükségem.
nem adok minden nap húst, csak heti 5 alkalommal. aztán a maradék 2 nap vagy húsmentes vagy máj, hal kerül a főzelékébe.
ha vashiányos lenne azon a hús nem segít. én ezért adok hetente, kéthetente egy kevés májat.
etesd úgy, ahogy neked jólesik. mi feénőttek sem eszünk minden nap húst.
Pont mint első.
Heti 1x máj, 1x hal, és még 2x hús.
Mi is max. ennyiszer eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!