Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket vegyem meg, megnéznétek?

Melyiket vegyem meg, megnéznétek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem feltétlenül pont ezekre a színekre gondoltam,csak magáról a típusokról vagyok kíváncsi tapasztalatokra. Melyiket válasszam?

2011. jún. 5. 09:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Szóval sokat kérdezősködtem, beszélgettem, sajnos élőben még egyiket sem volt szerencsém kipróbálni, de a legtöbben a Peg Perego Veneziát ajánlották. A Tesz-veszen néztem használtan, de nem tudom, hogy be merjem-e vállalni. Vélemények a kocsiról, ill. a használt vételről?
2011. jún. 8. 08:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Az elsőt semmiképpen nem venném, mert nem elég széles a lábtartó.

A Peg Peregok a legislegjobb babakocsik, bátran ajánlom, nekünk is az volt, imádtam, a legjobb!

2011. jún. 9. 08:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem Hauck Condor van

[link]

Én csak kocsit vettem, nem szettben és imádom. Újszülött kórtól használom és IMÁDOM! Semmi pénzért nem adnám. Csak ajánlani tudom. Összecsukva elfér az ajtó mögött, nagy kosara van, tágas, bőven elfér benne a baba, csak egy fél csomagtartót foglal el a kocsiba, befér mindenféle liftbe, könnyű irányítani még fél kézzel sem kell hozzá erőkifejtés. Imádom!!! És ami a legjobb.... még sehol nem jött velem szembe az utcán ugyan ez a kocsi. :)

2011. jún. 9. 09:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindegy csak ne a hauck legyen.
2011. jún. 9. 12:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A Quinny Zapp Xtra-ját nézted már?

2011. jún. 9. 16:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Lányok,ma voltam a Brendonban megnézni személyesen is. A peg Perego Veneziát szerettem volna,de mondták,hogy már nem lehet náluk kapni.A Plico P3-as volt csak. Gondoltam megnézem, egy álom az a kocsi. Mindent tud ami nekem kell és nagyon jó tolni. Az árától viszont majdnem lecsücsültem. Szóval nem hiszem hogy lesz pénzem valaha is újonnan venni,így ha valakinek van használtan eladó, jó minőségben nagyon szívesen megvenném.
2011. jún. 9. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én ajánlottam korábban a Peg Perego P3-at. Én nagyon meg vagyok elégedve vele, bátran ajánlom Neked. Én használtan vettem elég jó állapotban. Babaszoba, Tesz-vesz, Vatera. Sok sikert. Szia!
2011. jún. 10. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!