Melyiket vegyem meg, megnéznétek?
Nem feltétlenül pont ezekre a színekre gondoltam,csak magáról a típusokról vagyok kíváncsi tapasztalatokra. Melyiket válasszam?
A harmadikat választanám, kinézetre, praktikumra is ez a legszimpibb és jól hozzáférhető, nagy a kosara alul.
Egyébként a kereke egyik kocsinak sem a kedvencem.
Érdemes vaterán, tesz-veszen körülnézni bármelyiket is választod.
Nekem volt Chipolino Ultrám,és jelenleg Hauck Malibum van!
Chipolino: Ezt inkább akkor ajánlanám, ha kertvárosi anyuka vagy!!Nem kell bkv-ni,és hatalmas az autótok csomagtartója!!Nagyon nagy járgány, inkább újszülötteknek való, bár sportkocsiként is jól funkcionál!!
Szemből tolni,iszonyat kellemetlen.Állandóan belerugtam a kerekekbe,és irányíthatatlan!!
Szóval nálam, egy 10-ből egy 6-ost adnék neki.
Hauck Malibu: Jelenleg is ezt használom, és IMÁDOM!!Nagyon könnyű tolni,szép, trendi, kényelmes a fiamnak is, ő is nagyon szeretni.Ez az 1 kocsi, amibe még soha nem sírt. A chipolinóban állandóan sírt..
Szóval én ezt ajánlanám!Mármint a malibut, bár ez függ attól, hogy mekkora a babád!
Nekem 13 hónapos a fiam, és 11 hónapos volt amikor vettem neki!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!