Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket vegyem meg, megnéznétek?

Melyiket vegyem meg, megnéznétek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem feltétlenül pont ezekre a színekre gondoltam,csak magáról a típusokról vagyok kíváncsi tapasztalatokra. Melyiket válasszam?

2011. jún. 5. 09:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nem írtad, hogy újszülött kortól akarod-e használni? Én második kocsinak egy Peg Perego Pliko P3-at vettem, és nagyon meg vagyok vele elégedve. (Használtan vásároltam.) Bár azt hiszem, azt is lehet újszülött kortól. Szia!
2011. jún. 5. 09:34
 2/17 anonim ***** válasza:

A harmadikat választanám, kinézetre, praktikumra is ez a legszimpibb és jól hozzáférhető, nagy a kosara alul.

Egyébként a kereke egyik kocsinak sem a kedvencem.

2011. jún. 5. 09:40
 3/17 anonim ***** válasza:
ha vidéken használod,akkor nagy kerekűt válassz.én olyan tolókarosat választanék,amelyik egyben van,azt egy kézzel is tudod tolni.én a 2.-at választanám.
2011. jún. 5. 09:43
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem újszülött,de még szokott a kocsiban aludni,ezért mindenképpen hátradönthető kellene.
2011. jún. 5. 09:44
 5/17 A kérdező kommentje:

[link]

Ez sem rossz valóban.

2011. jún. 5. 09:50
 6/17 A kérdező kommentje:
Városi vagyok és buszozunk is a lányommal,így nem árt ha meg is tudom emelni,ja és nagyon pici a kocsi csomagtartónk.
2011. jún. 5. 09:51
 7/17 anonim ***** válasza:
A chipolinon kivül bármyelyiket!! Én is ez között a 3 között vacilláltam,végül az Espirot vettem,de csak mert meg tudtam venni 25000ért,nagyon szeretem. A hauck és az abc design is jó választás.Ha mindegy az ár akkor talán a Hauckot vagy az Abc design-t venném.
2011. jún. 5. 13:32
 8/17 anonim ***** válasza:

[link]

Érdemes vaterán, tesz-veszen körülnézni bármelyiket is választod.

2011. jún. 5. 17:34
 9/17 anonim ***** válasza:
Barátnőméknek Espiro van újszülött kortól,most 1 éves a fiuk és még most is használják,nagyon szeretik és nagyon megvannak elégedve vele!
2011. jún. 5. 21:12
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekem volt Chipolino Ultrám,és jelenleg Hauck Malibum van!

Chipolino: Ezt inkább akkor ajánlanám, ha kertvárosi anyuka vagy!!Nem kell bkv-ni,és hatalmas az autótok csomagtartója!!Nagyon nagy járgány, inkább újszülötteknek való, bár sportkocsiként is jól funkcionál!!

Szemből tolni,iszonyat kellemetlen.Állandóan belerugtam a kerekekbe,és irányíthatatlan!!

Szóval nálam, egy 10-ből egy 6-ost adnék neki.

Hauck Malibu: Jelenleg is ezt használom, és IMÁDOM!!Nagyon könnyű tolni,szép, trendi, kényelmes a fiamnak is, ő is nagyon szeretni.Ez az 1 kocsi, amibe még soha nem sírt. A chipolinóban állandóan sírt..

Szóval én ezt ajánlanám!Mármint a malibut, bár ez függ attól, hogy mekkora a babád!

Nekem 13 hónapos a fiam, és 11 hónapos volt amikor vettem neki!!!:)

2011. jún. 5. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!