Tejérzékeny babáknak milyen uzsonnát adjak? Amit itthon el tudok késziteni.
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 14:50
1/1 anonim válasza:
Szintén tejérzékeny, de még csak gyanú van erre, nem diagnózis.Amit én szoktam adni a drágámnak: almapép (Humana, tejmentes, Rossmann-ban vettem ,és imádja!), ritkán Sinlac gyümölccsel ( ez gabonapép, de sajnos gyerekorvos írja ki), bébiételes gyümölcsdesszert egy kis reszelt babapiskótával dúsítva,zöldséges-husis főzelék, amit általában én csinálok.Pénteken vettem rizstejet.Egy vagyon, de megéri!Elkeserített, hogy a 8 hónapos kislányom, aki már ehetne joghurtot, sajtot, túrót, kimarad mindenből.Ebből csinálunk majd neki tejbegrízt, vanília pudingot ( ebben sincs tejszármazék) vagy banán turmixot.Mindent meg fogok vele kóstoltatni!A védőnő ajánlotta még a Milupa 7 gabonás pépet (Rossmann,DM, Brendon), de ezt még nem próbáltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!