Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős babátoknál vettéte...

Mennyi idős babátoknál vettétek észre, hogy mindent ért amit mondtok neki?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 11:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igazán 16 hónapos korától vettük észre, hogy minden olyan dolgot ami a korosztályának és környezetének megfelelő azt megérti.
2011. jún. 9. 07:37
 12/16 anonim ***** válasza:
masfel evesen
2011. jún. 9. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki 2,5 évet írt.

Ezek szerint minden 13-18 hónapos baba, akikre azt írtátok, hogy ért mindent, azok mind szobatiszták.

Mert én így értettem a kérdést, hogy MINDENT ÉRT.

Tehát érti, hogy a bilire üljön, oda wc-zen.

Érti az összefüggést, érti, hogy mit- miért kértek tőle.

Hát, gratulálok, mert akkor nagyon-nagyon okos babáitok van.

Enyém ezekre csak most érett meg, 2,5 évesen.

2011. jún. 9. 13:02
 14/16 anonim ***** válasza:
A 13 hós kislány anyukája vagyok. Nem kell ironizálni. A mai gyerekeknek nincs esélyük hamar "meérteni a szobatisztaságot", mert kényelmesek a pelusaik!:) Egyébbként én most rendeltem leszoktató pelust. A házban(10 emeletes panel) több baba is alig 2 évesen szobatiszta, módszer: olyan pelus, amiben érzi, hogy "valami történt". :)
2011. jún. 11. 02:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon félre érthettél 2,5 éves gyerek anyukája...én nem olvastam a kérdésben semmi olyat,ami a szobatisztasággal lenne összefüggésben...szerintem,ha a gyerek mindent megért,amit mondunk neki,nem feltétlenül kell akkor szobatisztának is lennie.....ahhoz esetleg beszélnie kell tudnia valamennyire,hogy tudjon szólni ,ha pisi vagy kaki van...de lehet én gondolom rosszul...egyik 13 hós kislány anyukája
2011. jún. 11. 21:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogy jött ide a szobatisztaság?de ha itt tartunk:

Az én fiam a nyomtatós, én már néha a délutáni alvás után ráültetem a bilire, hogy szokja. (meg akkor úgyis van pisi kaki, sikerélmény) A bilit amúgy a fürdőben tartjuk, és ha kiszaladok pisilni, ő is jön, és előveszi a bilijét. Nyilván egyedül nem ül még rá, de szerintem a pisi-bili összefüggést ÉRTI, más kérdés, hogy egyedül még nem csinálja.

Ha ezen a vonalon maradunk, a felnőttek sem "értenek mindent" én pl értem a gyökvonást, de fejben nem megy, akkor?

2011. jún. 14. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!