Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki ilyen nehezen viseli...

Mindenki ilyen nehezen viseli a sok sírást vagy csak én? Sokszor kikészülök teljesen!

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Én ugyan nem vagyok anyuka, és nem is volt különösebb dolgom kisbabákkal, de mi lenne, ha kipróbálnád a füldugót? Tök komolyan. Az is nagyon rossz lehet, hogy hisztis, és nem tudsz vele mit kezdeni, de gondolom hogy magától a hanghatástól borulsz ki. AZt a füldugó tompítaná, és ha ott vagy vele, úgyis látod rajta, hogy baja van.

(lehet le leszek hurrogva :))

2011. jún. 4. 02:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. A füldugót már igénybe kellett vennem de főleg éjszaka használom mert amikor megmozdul már fent is vagyok és volt olyan éjjel hogy végig forgolódott és nem aludtam semmit de ő aludt egyébként és mondtam ,hogy én ezt nem csinálom ezért betettem a füldugót és úgy aludtam amikor sírt arra felébredtem a mocorgásra nem, nem tudtam mást kitalálni pihennem kellett nagyon oda voltam.
2011. jún. 5. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!