Anyukák Ti milyen gyakran látogatjátok a nagyszüleiteket a gyermeketekkel?
Figyelt kérdés
Minden érdekel főleg ha egy településen éltek.2011. jún. 3. 15:49
11/13 anonim válasza:
hétvégenként, néha kimarad egy-két alkalom. egyik nagyszülők negyed órányira, másik nagyszülők fél-háromnegyed órányira laknak
12/13 anonim válasza:
Az én nagyszüleim már nem élnek sajnos :(
A páromnak is csak 1 nagymamája él, de 300 km-re tőlünk, így vele évente csak max. 2-3 alkalommal találkozunk. Elvileg 2 hét múlva jön, aug-ban meg mi megyünk majd hozzá egy esküvő miatt :)
A párom szüleivel közös telken élünk, így velük minden nap találkoznak a gyerekeink, az én szüleimhez pedig heti 1x megyünk át.
13/13 anonim válasza:
szerintem a kérdező a baba nagyszüleire gondolt, csak rosszul érte. a nagyszüleim nekem sem élnek már , 13 éves voltam mikor már egyikőjük sem élt, pedig mind a négyüket ismertem, pár éven belül sorra mentek el. nehéz idők voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!