Hozzátáplált (gyümölcs, főzelék, tápszer) babátoknak milyen állagú a kakija? 6 és fél hós anyuka
Szia!
Az én babám 6 hónapos tápszeres baba. 4 hónaposan kezdtem nála a hozzátáplálást akkor szépen haladtunk egy hónap alatt kiváltottuk a kajákat de annyira kemény lett a széklete, hogy a főzelék helyett most tápszert kap. Így sajnos még mindig kicsit kemény a széklete de így már kicsit jobb. Úgyhogy nálunk a hozzátáplálás óta jóval keményebb a kaki. :(
Üdv.
Félre ne értsetek, de kicsit megnyugodtam. Nekünk is hasonló. Igaz, nem betonkemény,de elég szilárd már, néha napjában kétszer is előfordul,és jól látszik, a kislány arcán, mikor jön ki. :) Csak picit aggódtam, nem tudtam, milyen a székrekedéses kaki. Kezdtem azt hinni, nekünk is olyan.
Köszönöm a válaszokat.
Ja, mi a neve a homeos szernek? Beszereznék, nem árt, ha van itthon.
Szia!
Aluminium oxyatum 9 ch a neve a homeos bogyónak. Napi 2X5-öt kell feloldani kis vízben.Remélem nálatok is segít! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!