Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet a szél miatt nyűgös a...

Lehet a szél miatt nyűgös a két hetes babám?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Akár lehet, hisz a pici babák is regálhatnak érzékenyen az időjárás viszontagságaira.
2009. márc. 18. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 5 hetes és neki is vannak olyan napjai amikor nyűgös.Én mindig arra fogom,hogy unatkozik a kiságyba egyedül.Bele szoktam rakni a hordozóba és viszem magammal a konyhába is.Ugy el van. Szerintem nem a széltől.A hasikája is fájhat.
2009. márc. 18. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia

Elöfordulhat hogy a széltől nyügi.Az én fiam már a pocakban sem szerette ha szeles időben kint voltam.Tudom furcsán hangzik de tényleg.És mióta megszületett azóta is útálja.Olyan lármát csap hogy csak na.Idővel ha mentek majd sétálni megszokja.Legalábbis ebben reménykedek.

2009. márc. 18. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Bizony megérzik a babák a frontot!Az én kislányom 4 hónapos és tegnap egész este olyan nyugtalan volt és sírt alíg bírtam megnyugtatni!
2009. márc. 18. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hetes a babám, de a szeles időtől nagyon nyűgős ő is! Már rosszúl vagyok amikor az időjárásjentő szelet jósól! Akkor már tudom, hogy mire készüljek...:(
2009. márc. 18. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!