Lehet a szél miatt nyűgös a két hetes babám?
Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 15:41
1/5 anonim válasza:
Akár lehet, hisz a pici babák is regálhatnak érzékenyen az időjárás viszontagságaira.
2/5 anonim válasza:
Az én kislányom 5 hetes és neki is vannak olyan napjai amikor nyűgös.Én mindig arra fogom,hogy unatkozik a kiságyba egyedül.Bele szoktam rakni a hordozóba és viszem magammal a konyhába is.Ugy el van. Szerintem nem a széltől.A hasikája is fájhat.
3/5 anonim válasza:
Szia
Elöfordulhat hogy a széltől nyügi.Az én fiam már a pocakban sem szerette ha szeles időben kint voltam.Tudom furcsán hangzik de tényleg.És mióta megszületett azóta is útálja.Olyan lármát csap hogy csak na.Idővel ha mentek majd sétálni megszokja.Legalábbis ebben reménykedek.
4/5 anonim válasza:
Bizony megérzik a babák a frontot!Az én kislányom 4 hónapos és tegnap egész este olyan nyugtalan volt és sírt alíg bírtam megnyugtatni!
5/5 anonim válasza:
Nekem 4 hetes a babám, de a szeles időtől nagyon nyűgős ő is! Már rosszúl vagyok amikor az időjárásjentő szelet jósól! Akkor már tudom, hogy mire készüljek...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!