Szoptatós Anyucik! 4 hónapos szoptatott baba mellett nem lehet még epret ennem? Imádom és itt a szezonja. Állítólag allergiás lehet rá a baba!
Picurkám 3 hónapos, én nem eszek sem epret, sem málnát, a pirosgyümik tiltólistások, azért, mert hasfájást okozhat, lehet allergiát is, pl. a tejet azért nem szabad, mert ha érzékeny rá, vagyis van allergiára hajlama, ilyen pici korban kijöhet tejallergia, amit aztán egy életen át megszív...
Szerintem max. 1 nyarat érdemes kibírni ezek nélkül, ahogy babot, káposztát, stb sem eszünk, meg lehet lenni nélküle.
Ha nagyon vágysz rá, 1 szem meghámozott eper nem lehet akkora gond, de nekem 1-1 szem csak arra jó, h megkívánjam.
Tavaly nekem is 4 honapos volt a kisfiam. En ettem epret, es szerencsere nem lett semmi baja. Persze nem ettem egy vagonnal, de anyosom elemtett egy kis talkaval, azt megettem. A lanyom anno 8 honapos volt az eperszezonkor, neki sem lett baja tole.
Egyel egy-ket szemet, aztan kiderul, hogy gond-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!