Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatós Anyucik! 4 hónapos...

Szoptatós Anyucik! 4 hónapos szoptatott baba mellett nem lehet még epret ennem? Imádom és itt a szezonja. Állítólag allergiás lehet rá a baba!

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Picurkám 3 hónapos, én nem eszek sem epret, sem málnát, a pirosgyümik tiltólistások, azért, mert hasfájást okozhat, lehet allergiát is, pl. a tejet azért nem szabad, mert ha érzékeny rá, vagyis van allergiára hajlama, ilyen pici korban kijöhet tejallergia, amit aztán egy életen át megszív...

Szerintem max. 1 nyarat érdemes kibírni ezek nélkül, ahogy babot, káposztát, stb sem eszünk, meg lehet lenni nélküle.

Ha nagyon vágysz rá, 1 szem meghámozott eper nem lehet akkora gond, de nekem 1-1 szem csak arra jó, h megkívánjam.

2011. jún. 3. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Én sem akartam, illetve féltem, hogy kiütéses lesz, de annyira hívogatott a kerti eper, hogy nem tudtam ellenállni neki, így befaltam. :P Semmi baja nem lett tőle. Egészségedre!
2011. jún. 3. 15:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 1 hónapos, de már 2 hete eszem, nem is egy egy szemeket. Semmi baja tőle. Szerintem fokozatosan próbáld.
2011. jún. 3. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Tavaly nekem is 4 honapos volt a kisfiam. En ettem epret, es szerencsere nem lett semmi baja. Persze nem ettem egy vagonnal, de anyosom elemtett egy kis talkaval, azt megettem. A lanyom anno 8 honapos volt az eperszezonkor, neki sem lett baja tole.

Egyel egy-ket szemet, aztan kiderul, hogy gond-e.

2011. jún. 3. 21:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy megpróbálkozok,de kicsit félek, azért vannak példák úgy látom akinek allergiás lett a babája.Köszi a válaszokat!
2011. jún. 4. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!