Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit eszik, mikor és hányszor...

Mit eszik, mikor és hányszor 1 éves gyerkőcötök?

Figyelt kérdés
Minden érdekel, akár azt is megírhatjátok, miket tud már, hogyan viselkedik! Köszi!:)
2011. jún. 3. 08:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azon kívül, hogy "ba-ba-ba-ba" és "tata-dada", stb. nem mond semmit.
2011. jún. 4. 10:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Rengeteget bújik, ölel, simogat, kedveskedik, nagyon jó kedélyű, kiegyensúlyozott, barátságos kisfiú.
2011. jún. 4. 10:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Innivaló: teázik, napi átlag 2x260 ml teát iszik 1 cs. kiskanál cukorral, fél üveg vizet, vagy Kubut, attól függ, milyen a hangulata.
2011. jún. 4. 10:30
 14/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, hogy ilyen szakaszosan írtam a válaszaimat, de fel kellett darabolnom, mert egyben valami miatt nem engedte elküldeni a rendszer, mert állítólag trágár szót írtam bele és kiszűrte...:S:S:S Érdekes...
2011. jún. 4. 10:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Irigykedek, hogy milyen sokat alszik a picúrod napközben:) Az én kisfiam most 10 hónapos, és max 2x 1órát alszik, de inkább csak 2xfelet...talán változni fog:)
2011. jún. 7. 09:17
 16/20 A kérdező kommentje:
:) Szerencsém van hála Istennek, hogy ilyen jó alvókája van. Az édesapja tud ilyen jókat szunnyadni, gondolom örökölhette:)
2011. jún. 7. 10:41
 17/20 anonim ***** válasza:

6 körül anyatej

8 körül reggeli velünk (kifli, kenyér, felvágott, sajt...)

10 körül anyatejet iszik

12 órakor ebéd - amit mi eszünk, de lehetőleg mindenféle tejszerűség nélküli verzióban

alvás előtt anyatejezik egy kicsit

3-4 felé uzsonna (keksz, joghurt, gyümölcs...)

fél 7 felé vacsora (tejpép és még amit mi eszünk...)

fürdés után anyatej

12 hónaposan tapsolni tud, egyedül le és felszáll a hintalóról és kismotorról, amivel ügyesen lépegetve halad is, lépeget minden mellett és pár lépést megtesz egyedül... naponta egyszer alszik 2.5-3 órát ebéd után... érti a tiltást és mutogatva kifejezi, ha vmit szeretne...

2011. jún. 7. 11:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Csütörtökön lesz egy éves.

06:00 körül 2 dl tápszer, aztán visszaalszik és 08:00 után kel valamikor

9 körül egy joghurt gyümölccsel, gabonapéppel keverve

11:00-kor korai ebéd, igazából csak azért, hogy az éhség miatt ne keljen fel, mert ilyenkor már nagyon álmos, kb. 1,5-2 órát alszik, de van, hogy csak egy felet. Ebédre húsos főzelék, mindenféle zölségből, villával összetörve

15:30 körül gyümölcsös uzsi, általában vízzel megfőtt grízt vegyítek almával

19:00 egy nagy szelet vagy két kis szelet kenyér lekvárral, vagy zöldségkrémmel, aztán fürdés és még 2 dl tápszer lefekvés előtt, 20:00-kor alszik is.

Járni már egy hónapja tud, most épp kacsintani tanult meg, nagyon édes, ahogy pislog és várja, hogy megdícsérjem. Tapsol, labdát, macit, cipőt megkeres, odahoz, egyedül iszik cumisüvegből és csőrösből is. Állandóan mutogat, de a szókincse a tá-tá ból áll, ami azt jelenti, hogy menjünk ki. Tv-t ki-be kapcsolja, főleg akkor, ha mondom, hogy nem szabad. Tisztában van vele, hogy mit jelent a nem szabad, még mutatja is, hogy dá-dá lesz, mégis mindent csinál, amit kigondol, hiába beszélek neki :) Mostanábal elkezdődött a hiszti is, ha az utcán nem engedem, hogy belemásszon az árokba akkor leveti magát a földre és sír. Ott szoktam hagyni és integetek neki, hogy pá-pá (csendes utcában lakunk, nincs forgalom) ha látja, hogy két méterrel arrébb megyek, abbahagyja a sírást, feláll és jön utánam. Ja és mindenre felmászik, ma reggel a legóst műanyag dobozt fejre fordította és ráállt, hogy elérje a függönyt, egy percre nem lehet egyedül hagyni :) Egyébként kislány.

2011. jún. 7. 12:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, kihagytam, hogy vizet iszik, abból nagyon sokat, egy liternél többet.
2011. jún. 7. 12:47
 20/20 anonim ***** válasza:

kész vagyok...

Nekünk csak a reggeli 8- fél9, és az ebéd a fix az kb 14:00 a kettő között meg valahol megkergetem e3gy túrórudival vagy egy túrókrémmel...

Délbe rendszerint alszik akkor nem is hagyja hogy kaját tuszkoljak a szájába előtte.

Leesik az állam hogy ennyiszer hagyja a picitek az etetést.

Én kergethetem le és fel a lakásban a kajával csak hiszti van... 15 hós a fiam 13 kiló 82 centi ahhoz képest meg jó a súlya hogy sz@rik enni.

2011. jún. 7. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!