A húsos konzerv főzik ízlenek a babátoknak?
Figyelt kérdés
Az enyémnek nem nagyon már én is megkóstoltam és szörnyű ízük van.még csak kóstolgatjuk a husisokat most 7 hónapos.ti hogy csináljátok megfőzitek magatok vagy konzerv..ha főzitek pépesítve az jobb ízű?2009. márc. 18. 14:59
1/9 anonim válasza:
Szia! Próbáld meg, hogy egy pici Kubut, vagy más gyümölcslevet, vagy esetleg sütőtököt, sárgarépát, ill. gyümölcspépet keversz bele, ami egy kicsit édesebbé teszi. Eleinte az én kislányom se rajongott érte, de most meg mást szinte nem is enne. Ja, és még valami, ha üvegeset veszel, akkor eleinte válaszd inkább pl.: a sütőtökös, vagy alma-banános bébimenüket. Sok sikert az első husifalatokhoz!
2/9 anonim válasza:
Szia!
Egy-kettő van, amitől majdnem én dobtam ki a taccsot (pl. krumplifőzelék pulykahússal), de a gyerek nyelte, mint kacsa a nokedlit.
Általában olyat főzök magunknak, amiből ki lehet neki halászni dogokat, de ő már 11 hónapos.
3/9 anonim válasza:
A gyümölcsösről jut eszembe: azt nekem abszolút nem ette meg és még most sem eszi meg. Tök mindegy, hogy melyik cégnek a melyik kajája, konzekvensen kiköpi. Lehet, hogy csak olyat kóstoltatsz?
Üdv: 2.
4/9 A kérdező kommentje:
pont a pulyka hús krumplival volt ma nekem a mélypont pont most mondtam a páromnak hogy az már valami égtelenül rossz szerintem oda se adom a fiunknak de lehet hogy neki ízleni fog de már az illata is úúúúú:)))))))))
2009. márc. 18. 15:08
5/9 A kérdező kommentje:
mindegyik cégtől vettem most vettem hamét is ma mert már annak is van de mivel most kezdtük még csak a kecskemétit bontottam fel a sütőtökös husisból evett valamennyit a borsósat le se nyelte tegnap(nem is csodálom):)
2009. márc. 18. 15:11
6/9 A kérdező kommentje:
megpróbálok majd "kotyvasztani"valamit magam hátha az jobban bejön neki
2009. márc. 18. 15:12
7/9 anonim válasza:
Én is minden cég termékét megveszem,és a fiam imádja.Igaz,én már a 8 és 10 hós darabos ételeket veszem,és ezek már jobb ízűek(nem egy kaptafára készülnek,mint a pépesek).Sztem van amelyik kifejezetten finom.Pl.a vadas marhahús rizzsel;vegyes zöldség sonkával(Kecskeméti)a brokkoli bárányhússal sajttal; halas-tésztás-brokkoli(Hipp)a bolognai spagetti(Nestlé)Én nagyon ritkán főzök neki.
8/9 anonim válasza:
Én is a krumplifőzeléknél kezdtem öklendezni,majd utánam a fiam is...Én egy pár napja úgy csinálom,h.például a sárgarépapürés husihoz főzök krumplit,és együtt turmixolom.Igy nem olyan tömény még a hús ize,és meg is eszi a babám.Próbáld meg,sok sikert!
9/9 anonim válasza:
Úgy látszik, hogy a krumplifőzelék mindenkiben mély nyomokat hagyott :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!