Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran mossátok a...

Milyen gyakran mossátok a babátok haját és mivel? 5 hetes baba anyukája

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

2 naponta szoktam mosni neki Gabival.

Szép napot!

2009. márc. 18. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi 7 honaposak vagyunk es szuletese ota 2 naponta furdunk es akkor hajat is mosunk, a vizbe csepegtetek Nivea Sensitve mosdoszert, ami tetotol talpig jo mindenre.
2009. márc. 18. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Eleinte csak a gyógyszertári fürdetőt tettem a vízbe és azzal mostam a haját is. kb. két hónapos kora óta hetente 2x és én is Gabival mosom.
2009. márc. 18. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Minden nap mossuk, gyógyszertári tusfürdővel. A száraz bőre miatt van tusfürdő.
2009. márc. 18. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Minden másnap mossuk, mi is Gabival
2009. márc. 18. 15:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia, az én fiam 10 hós, de születése óta hidrofiles kenőccsel fürdik, a hajára is azt használom.Fürdés előtt bekenem vele, mintha testápolóznám, ahaját is(ezt nem minden nap),és a vízben szépen lemosom róla,így a bőre is nagyon szép, nem száraz.Csak arra kell vigyázni, amikor belerakod a vízbe, kicsit csúszik, amíg le nem mosod a kencét
2009. márc. 18. 15:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Minden nap fürdünk, olyankor úgyis vizes lesz (még fekszik a kádban), így meg is mossuk. Sárga kupakos Johnson-t használunk (Top-to-toe wash), születése óta.
2009. márc. 18. 15:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! Heti egyszer mossuk a Babe koszmó ellenes samponjával. 3,5 hónapos baba anyukája
2009. márc. 18. 15:36
 9/11 anonim ***** válasza:
4 hónapos a babám és mindennap mosom.Eleinte a gyógyszertárival aztán váltottam a Gabira.
2009. márc. 18. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
minden nap fürdetem ,attól is függ hogy aznap mennyire koszolja össze magát,mert ha bébiételes lett tuti ki mosom a haját vagy ha be izzadt de egyébként egy héten 2x mosom neki,eleinte mi is gyógyszertárit használtunk kb 2 hónapos koráig utána jonsons tusfürdő és Gabi sampon jött be. Nagyon fehér és érzékeny bőrű ezért sokat olajaztam is fürdés előtt és utána testápolóztam. 10 hónapos baba anyukája
2009. márc. 18. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!