Milyen gyakran mossátok a babátok haját és mivel? 5 hetes baba anyukája
Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 14:46
1/11 anonim válasza:
Szia!
2 naponta szoktam mosni neki Gabival.
Szép napot!
2/11 anonim válasza:
Mi 7 honaposak vagyunk es szuletese ota 2 naponta furdunk es akkor hajat is mosunk, a vizbe csepegtetek Nivea Sensitve mosdoszert, ami tetotol talpig jo mindenre.
3/11 anonim válasza:
Eleinte csak a gyógyszertári fürdetőt tettem a vízbe és azzal mostam a haját is. kb. két hónapos kora óta hetente 2x és én is Gabival mosom.
4/11 anonim válasza:
Szia! Minden nap mossuk, gyógyszertári tusfürdővel. A száraz bőre miatt van tusfürdő.
5/11 anonim válasza:
Minden másnap mossuk, mi is Gabival
6/11 anonim válasza:
Szia, az én fiam 10 hós, de születése óta hidrofiles kenőccsel fürdik, a hajára is azt használom.Fürdés előtt bekenem vele, mintha testápolóznám, ahaját is(ezt nem minden nap),és a vízben szépen lemosom róla,így a bőre is nagyon szép, nem száraz.Csak arra kell vigyázni, amikor belerakod a vízbe, kicsit csúszik, amíg le nem mosod a kencét
7/11 anonim válasza:
Minden nap fürdünk, olyankor úgyis vizes lesz (még fekszik a kádban), így meg is mossuk. Sárga kupakos Johnson-t használunk (Top-to-toe wash), születése óta.
8/11 anonim válasza:
Szia! Heti egyszer mossuk a Babe koszmó ellenes samponjával. 3,5 hónapos baba anyukája
9/11 anonim válasza:
4 hónapos a babám és mindennap mosom.Eleinte a gyógyszertárival aztán váltottam a Gabira.
10/11 anonim válasza:
minden nap fürdetem ,attól is függ hogy aznap mennyire koszolja össze magát,mert ha bébiételes lett tuti ki mosom a haját vagy ha be izzadt de egyébként egy héten 2x mosom neki,eleinte mi is gyógyszertárit használtunk kb 2 hónapos koráig utána jonsons tusfürdő és Gabi sampon jött be. Nagyon fehér és érzékeny bőrű ezért sokat olajaztam is fürdés előtt és utána testápolóztam. 10 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!