Baba fülének tisztításához mit tehetek a fülpucolóra?
Figyelt kérdés
2008. febr. 20. 08:46
1/6 anonim válasza:
Semmit. Nem kell a fülében turkálni. A csillószőrök kifele irányítják a koszt, és amikor már kinnt van ki lehet óvatosan törölni egy ronggyal, ha az ujjadra tekered. Védőnő nem mondta, hogy nem kell belenyúlni? Megsérül!
2/6 A kérdező kommentje:
Én nem akarok túrkálni a fülében, csak a külső részt szeretném tisztítani.
Azért köszi.
2008. febr. 20. 10:59
3/6 anonim válasza:
Ez így van, de attól függetlenül, lehet kapni direkt olyan fültisztító pálcikát, ami a babák füléhez van. Nem tudod neki be dugni, mert az eleje vékony pár mm-ig de aztán megvan vastagítva, hogy még véletlenül se tudjál be menni a halló járatba, csak kint tudod vele szépen körbe törölni. De amúgy erre ténleg alkalmas egy sima ruha is.
4/6 anonim válasza:
Én egy pár csepp babaolajat szoktam.
5/6 anonim válasza:
A keresztlányomnak most szakadt ki a dobhártyája,mert az anyja a babás fülpucolóval pucolta és az orvos vattadarabokat szedett ki a füléből.Nem szabad,elég ha az arcát mosod akkor a fülét is,aztán pl.nedves törlőkendővel,popsitörlővel egy kicsit.
6/6 anonim válasza:
Nekem a fülészeten mondták, hogy hetente egyszer kétszer lehet olajat csepegtetni a fülbe (kicsiknek és nagyoknak egyaránt) és az kihozza a fülzsírt. Az is kiderült, hogy felnötteknek sem ajánott a fülben turkálni fülpiszkálóval, de a spréket sem ajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!