Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 4,5 hónapos. Jobb...

Kislányom 4,5 hónapos. Jobb ha most lövettem át a fülét, mint később?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm kozmetikus és mindig "megszenved" a fülbelövéssel a kislányokkal, akik már nagyobbacskák, mert sírnak, meg kapkodnak. Ő azt mondja mindig, hogy minél hamarabb. Ezért lett az én kislányomnak 2 naposan fülbevalója :)

A 4,5 hónapos kisbabádat még simán "lefogjátok".

Sok sikert :)

2009. márc. 18. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Jób minél előbb,de én is 6 hónaposan viszem mert a védőnő csak akkor vállalja!
2009. márc. 18. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém 6 és 1/2 hós és tegnap lett kilöve a füle.

Kijött a kozmetikus házhoz. Ölemben ült és oldalra le kellett fogni a fejét, a mellkasomhoz szoítottam, de nem volt gáz két pillanat. Aztán persze krokodil könnyek, de nagyon édi lett és gyorsan megnyugodott.

Én is sokat filoztam aztán eddig húztam mindenféle kifogással, de túl vagyunk rajta.:)

2009. márc. 18. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én babóm is 4 hónapos, már 1 hónapja fülében a fülbevaló, szerintem inkább most mint később, nekem is kozmetikus lőtte ki. Ismerek olyat aki a kórházban még pár naposan szúratta ki. Változó, döntsél belátásod szerint.
2009. márc. 18. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Az Én kislányom most 3.5 hónapos és 6 hetes korában lövettem ki neki a fülét.A kozmettikus azt mondta minél kisebb annál joobb mert igy könnyebb megfogni.
2009. márc. 19. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!