Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 4 hónapos és a napokba...

Kisfiam 4 hónapos és a napokban elkezdtem "szoktatni", hogy dél körül aludjon egyet. A kinti séták alatt már java részt fent van. Érdemes már elkezdenem hozzá szoktatni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én hiába szoktattam, mert aludt délelőtt is délután is, és a délelőtti alvásból kb fél 11 körül ébredt és ébred mai napig pedig már 10 hónapos. Így délbe képtelenség elaltatni. Ha majd már csak egyet fog aludni napközben úgyis délben ebéd után "elájul".
2009. márc. 18. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem 4 hónaposan kicsi még az egyszeri alváshoz.A lányom 11 hós korátó alszik napi 1x.

U`gy is látaod rajta mikor álmos.

2009. márc. 18. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
11-12 hó alatt legtöbbjüknek szüksége van a nap 2 alvásra min. az agyának pihenni kell... ne te akard szoktatni, hanem kövesd a jelzéseit.
2009. márc. 18. 14:23
 4/4 A kérdező kommentje:
nem napi 1x altatom!! :) minden kaja között van fél óra alvásunk :) csak hogy legyen most már egy hosszabb :) eddig bevált, ma délben 1,5 órát aludt, tegnap 1 órát :) természetesen nem napi 1x alszik :)
2009. márc. 18. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!