Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jol csinalom? Adjak vagy ne...

Jol csinalom? Adjak vagy ne adjak neki vizet, teat?

Figyelt kérdés

a kisfiam 7 honapos elmut reggel szopizik aztan 11 korul gyumi, megeszik egy egesz almat plussz hozza egy egesz naracsot vagy banant vagy egy kissebb kortet szoval eleg rendes adag.

aztan 3 korul eszik fozit ,krumplit fove es ehez hol cukkinit hol ceklat,hol edes krumplit ,vagy repat fozok,ez is szep adag ezt kb 40 ml anyatejel higitom es ugy turmixolom ossze.

aztan meg van ket szopi fekvesig,na meg neha hajnal 5-6 kozott is szokott szopizni.

Nem adok neki folyadekot kulon se teat se vizet,az orvos szerint nem kell eleg az anyatej,

Szerintetek is?

2009. márc. 18. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
igen így van nem elég már neki, itasd!!ÉN vizet vagy nagyon hígitott baba gyümilevet adtam neki
2009. márc. 18. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
ui,, elolvastam...:)szóval n adnék neki, már nagy baba
2009. márc. 18. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
most már adhatsz neki vizet. hat hós koráig én sem adtam semmit, de most már elég nagy és sok szilárdot eszik, kell a víz. Attól még szopni is fog.
2009. márc. 18. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan itasd. Az én lányom amikor nem akart inni, kemény volt a széklete, ezt a folyadék pótlással sikerült megoldani
2009. márc. 18. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem is itasd ,viz, tea, gyümilé, amit elfogad! A főzelékek mellé főként, szoktasd hozzá, hogy főzievés utána autómatikusan igyon. Azt mondják, hogy ebben a korban már 1- 1.5 dl folyadékot jó ha megisznak pluszban. Néha kínáld meg vele játék közben, erőltetni nem kell. Az én babám nem egy nagy ivó, egyszerre max 20ml gyümilét iszik meg, így egy nap kb egy decit tudok adni neki, többet nem nagyon fogad el. / gyümilét felesben higítom babavizzel neki/
2009. márc. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!