Lesz tőle baja? (Lejárt szavis túrókrém)
Semmi az ég egy adta világon.
Vidd vissza és vágd a fejükhöz, még akkor is ha nincs meg a blokk, valszeg nem csak te emeltél le a polcról lejárt szavatosságút.
Köszi!Kicsit megnyugodtam!
Helyi kisbolt,ma már bezártak,de holnap kapnak!Eddig tök jóban voltam a tulajjal,de most nagyon megharagudtam.Az nem igaz,hogy két hete nem tűnt fel neki,hogy lejárt szavis cuccot árul,ráadásul aranyárban:(
Ha helyi kisbolt akkor ne menj bele vitába, csak jegyezd meg neki. Végén még te leszel a gondatlan anyuka aki a babájának nem ellenörzőtt hamit ad.
Mond hogy lejárt, nem is ma és slussz, többet nem kell tudnia. Ezentúl pedig ellenörizd az onnan származó cuccokat, ennyit foglalkozz a dologgal.
szerintem sem lesz baja, max a legrosszabb esetben kihányja
legalábbis én egyszer így jártam, kicsi voltam még, és ebéd után ettem egy pudingot, vagy vmi ilyesmit, és 1 órára rá iszonyú hányingerem lett (nem vagyok egyébként hányós típus) és az utcán rosszul lettem és kihánytam, de csak a pudingot :) az ebéd többi része bentmaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!