Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet a kisbabákat...

Mikortól lehet a kisbabákat másra hagyni 4-5 óra hosszára?

Figyelt kérdés
vizsgáim lennének, és nem tudom, hogy alakítsam... :(
2009. márc. 18. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy mennyire bízol meg abban, akire hagyni akarod. Én anyukámra már egész pici korában rábíztam, hiszen a szülés után nagyon sok mindent el kellett intézni, de anyósomra csak 4 hónaposan bíztam először. Nem azért, mert nem bízom benne, hanem mert úgy alakult, hogy anyukám is jött velünk. A férjem is szokott rá vigyázni nagyon sokat, illetve el szokta vinni egydül ide oda csavarogni, ha látja, hogy egy kis pihenésre lenne szükségem.

Mennyi idős? Milyen időközönként eszik? Szopizik vagy tápszeres?

Ezeket is jó mérlegelni. Ha szopizik, akkor fejhetsz neki tejet és ha nem végzel a következő szopira akkor is meg tudják etetni.

2009. márc. 18. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is viszonylag korán, már 5 hónaposan Anyukámra hagytam, de nem volt semmi gond, mert előtte is sokat unokázott, megszokták egymást. Muszáj volt papírokat intézni, mert eladtam a lakásom, nem tudtam mit csinálni, ügyvédhez, bankba, gázművekhez nem akartam magammal vinni. De nem volt gond. Olyanra bízd, ha tudod, akivel jól elvan. Pl. anyósra is hagytuk egyszer, de mivel nem voltak összeszokva, végigüvöltötte azt az időt, amit vele volt. Anyukámmal azóta is nagyon jól elvan, ha bármit kell intéznem. 10 hós kislány anyukája.
2009. márc. 18. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
én is vizsgaidőszakban vagyok, 4 hós múlt a babám, muszály volt anyura bíznom, fejtem neki tejet és megetette. Nem volt semmi gond, csak a suliban a wc-ben 1-szer le kellett fejni a mellem. Ez kivsit kellemetlen, de muszáj volt, túléltem Jó babázást és vizsgázást.
2009. márc. 18. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:
39 hetes vagyok és a vizsgaidőszak április végén lenne, de akkor még túl pici a baba, úgyhogy azt hiszem mindenképp halasztanom kell :(
2009. márc. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!