Szundi kendővel alvó babák?
Sziasztok!
Akinek a babája szundikendővel, rongyival, vagy valami hasonlóval, tehát szájba gyömöszölhető textillel alszik:
Ha már elaludt elveszed tőle, vagy ott marad egész éjszaka?
8,5 hós babám szeret úgy elaludni, hogy a textilpelenkát szopizza (cumija nincs) de csak nappal. Este cicin alszik el, éjjel ha ébred szintén cici.
Gondoltam berakom neki a textilpelust, hátha éjjel ha ébred és megtalálja, elég neki az a megnyugvásra.
De félek fulladásveszélytől!
Köszi!
Azért aggódok kicsit, mert asztmatikus. 2* volt már befulladása, de az nem valamilyen tárgy miatt, hanem hörgőgyulladás miatt fulladt.
" Még egyszer se fulladt meg. " Ezen jót röhögtem :D:D
Az enyém egészen pici korától belegyömöszöli magát a pelenkába.Mindig teszek alá éjszakára is h ne a lepedőt nyálazza össze,és mindig szerteszéjjel gyűri,belefúrja magát szó szerint.De nem gondolnám h ez veszélyes,ösztönből úgyis forgatja a fejét h levegőhöz jusson.
Kisfiam "szundikendője" egy nagy puha takaró. Gondold el visszük magunkkal mindenhová. Kicsit furán néznek ránk babakocsizás közben a nagy melegben, hogy a gyerek nyakig be van takarózva. Biztos gondolják, hogy ezek hü..ék, ilyen melegben még betakarják a gyereket. :))
De hát csak így tud elaludni. Én nem veszem el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!