Napi egy szundi elég egy éves babáknak?
Figyelt kérdés
Reggel fél 7-kor kelnek. 11 körül alszanak el legközelebb és kb másfél-két órát alszanak. Este fél kilenckor fekszenek. Ilyenkor már nagyon álmosak de ha hamarabb fekszenek 5 órakor felébrednek és nem alszanak vissza.2010. nov. 11. 21:43
1/12 anonim válasza:
Az én lányom is 1 éves korától ugyanúgy alszik mint a tieid. Mi hétkor fürdünk, akkor picit felélénkül aztán fél kilenckor végleg bekómázik. Szerintem ha nem lenne nekik elég akkor később ébrednének.
2/12 anonim válasza:
kislányom 10 hós kora óta 1-szer alszik!Igaz nekem este 7-kor már le kellett tenni mert olyan fáradt volt, hogy nem lehetett bírni vele!Nem én akartam így de így alakult!Most már 2,5 éves!most is ugyan úgy alszik,csak este 8 és 9 között teszem le és még akkor is virgonckodna tovább!
3/12 anonim válasza:
hát,az enyémnek elég :)
kb ugy alszik,mint a tied
4/12 anonim válasza:
Szia!
Az enyém is kb. 14 hónapos korától napi 1x alszik. Előnye viszont, hogy fürdés után már nagyon fáradt, pár esettől eltérve fél8kor már békésen szuszog.
5/12 anonim válasza:
Szia! Nekem 8 és fél hónapos korától 1x alszik egy nap. Nem tudsz vele mit csinálni, főleg hogy ők ketten vannak, ez már így is fog maradni, tudják hogy mi kell nekik.
6/12 anonim válasza:
13 hónapos elmúlt a kisfiam, és nagyon jó alvókája van (kopp-kopp-kopp). :)
Reggel 8-9-ig szokott aludni, utána déltől alszik 2-2,5 órát (előfordul sokszor 3 óra is), majd este fél 8-tól alszik reggelig. :)
7/12 anonim válasza:
Szerintem elég. Lányom 10 hós korától egyszer aludt délben.
8/12 anonim válasza:
23 hónapos, reggel 8 körül ébred, délután 2-től 4-ig alszik, aztán este 10-kor fekszik. De nálunk ez a program 10 hónapos kora óta, egyedül alakította így magának.
9/12 anonim válasza:
fiam tíz hónapos korától egyszer alszik kb 2 órát napközben.most 14 hónapos.amúgy este nyolctól reggel fél nyolcig alszik egyhuzamban éjszaka
10/12 anonim válasza:
Sziasztok!Kisfiam 8 hónapos korától 1x alszik.Reggel fél 8kor kel, 12kor rakom le aludni ,alszik kb 2 órát, és este fél 9kor alszik el.Most 14hónapos,de a mai napig igy alszik:)neki elég ennyi alvás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!