Napi egy szundi elég egy éves babáknak?
Figyelt kérdés
Reggel fél 7-kor kelnek. 11 körül alszanak el legközelebb és kb másfél-két órát alszanak. Este fél kilenckor fekszenek. Ilyenkor már nagyon álmosak de ha hamarabb fekszenek 5 órakor felébrednek és nem alszanak vissza.2010. nov. 11. 21:43
11/12 anonim válasza:
Én 10 hósom is csak egyszer alszik már (nem is bánom, így egy időben alszanak a tesóval :))) Fél 8-8 körül kel, és este 8-fél9 körül fekszik.
12/12 anonim válasza:
Egy éves babának? :)
Az én lányom születésétől kezdve csak 1 alkalommal aludt napközben!!! Mit nem adtam volna, ha kicsiként többször aludt volna...
8-kor kel végleg (6-kor reggeli tejci kómásan igazán meg se ébred ezért még cumisüvegből iszik). Majd ebéd után fél 1-kor alszik el és kb 3-ig alszik. Este 9 körül fekszik le. S ez így megy már 17 hónapja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!