Másnak is többet alszik ma a babája, mint máskor?
Figyelt kérdés
7-kor kelt és már 9-kor aludt délig. És már 1 óra után megint elaludt. Féléves, máskor nem alszik ennyit. És nagyon nyűgi is volt.2011. jún. 2. 14:02
1/7 anonim válasza:
Nekem kevesebbet aludt reggel is és délelőtt is.
2/7 anonim válasza:
Nagyon nyomi idő van, és ilyenkor többet alszanak a kicsik. Az enyém már nagy (2,5 éves) korábban kelt mint szokott, de már délben dörzsölte a szemét, már mindjárt másfél órája alszik :)
3/7 anonim válasza:
Az enyém is fél éves és ma egész nap olyan szontyolodott volt pedig voltunk orvosnál is ahol tele volt gyerekekkel de ott is csak nézelődött bezzeg máskor..
Biztos az idő az oka!
4/7 anonim válasza:
Az én babám sokkal nehezebben alszik el, mint máskor, de jó sokat aludt.
5/7 anonim válasza:
Hát nem. Hajnalban fel volt 1 órát, ma délután meg alig akart elaludni. 1,5 éves.
6/7 anonim válasza:
Az én 20 hónapos kisfiam délelőtt aludt fél 9-től fél 1-ig! Utána evett, majd 2 körül ismét elaludt, és azóta is szunyál!
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok: nem 20 hónapos, húsz hetes!!! Folyton elírom, bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!